View Single Post
Old 01-27-2010, 11:57 AM   #4 (permalink)
jkotsonas
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jkotsonas View Post
A belated "thanks" for your reply/info.

I don't believe that it's due to a DM setting/issue. Since my orig. post I've had 3 diff. EU report calendar synching issues - and none of the 3 have done anything w/in DM. In fact, the orig. issue (my first post), the EU didn't even have her laptop with her when the issue occurred. 2 have T-Mobile devices, 1 has a Verizon device (and all 3 have diff. OS (4.2, 4.5 & 4.6)).

All 3 issues differ slightly - still trying to get more detailed info on the other 2.

We recently upgraded our BES from 4.1.3 to 4.1.7, so I'm wondering if that might be where this is coming from.

Has anyone gone through this upgrade and experienced similar issue(s)?

Thanks,

Jim
In case anyone is interested....

Turns out it's been a bit more involved than just an isolated device/sync issue. We ended up w/ about 10 people reporting the same issue, and a check of a log buried on the BES server indicated that many more were affected, they just didn't know it.

A bunch of troubleshooting was done, but it appears the root of the issue was that when the BES was upgraded, it was done so w/ the domadmin account instead of the BBAdmin account, so all the BB services were running under domadmin account. That apparently caused some orphaned registry entries to collect here:

HKEY_Current_User\Software\Microsoft|Windows NT\Current Version\Windows Messaging Subsystem

So we needed to first delete that profile and recreate the MAPI profile per this article: KB10285 (View Document)

We also had to switch the service account per this article: KB04293 (View Document) and then export some registry entries.

Fun.
Offline   Reply With Quote