View Single Post
Old 02-03-2010, 04:04 PM   #1 (permalink)
splnkr
Thumbs Must Hurt
 
splnkr's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: KY
Model: 9700
OS: 5.0.0.405
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 77
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Rolling back OS due to bizzare problem...?

Please Login to Remove!

OK. This is driving me batty. I upgraded to OS v5.0.0.442 last Sunday. At that point, or shortly there after (perhaps after I got Berryweather up and running or one of the other apps I had to "reinstate"--I don't know for sure) my ALT key started working differently. That is, instead of being able to press the ALT key and HOLD it while hitting, say, the ? mark or a series of 5's, I know have to press and then LET UP on the ALT key before I can press the next character. It never did this before .442! I have been all over trying to find a solution, but none that came up in search address my issue. I am convinced it is a software issue of some sort. Even the Blackberry help site says you should be able to press and hold ALT while hitting another key. Mine now shows a little black "alt" symbol in the upper right corner and patiently waits for you to then select the next key. But I digress...

I am thinking about reverting back to v5.0.0.423. Is this as simple as performing the install, removing the vendor file, etc.? Can you just roll back to a previous OS or will the phone prevent me form doing so? This little glitch has really made my BB a chore to use and it is driving me crazy. Any suggestions on going back to .423, or the underlying issue would be greatly appreciated. Thanks

CG
__________________
C.G. Anderson
Beneath Kentucky
Offline   Reply With Quote