View Single Post
Old 02-15-2006, 08:15 PM   #5 (permalink)
MikeK2
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Dec 2005
Location: Cleveland, OH
Model: Pearl
Carrier: Cingular
Posts: 69
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Obsidiank
For Cingular:
AT+cgdcont=1,"IP","wap.cingular","",0,0

Then on step 9 "Add a New Internet Connection"
1. Click Next

2. Select "Connect To The Internet" then Next

3. Select "Set up my connection manually" then Next

4. Select "Connect using a dial-up modem" then Next.

5. Check only the Standard Modem (if prompted).

6. Give the connection a name such as "BlackBerry Modem", then Next.

7. On the next screen, pick one of the following phone numbers, depending on your carrier: Cingular use *99#

8. Click Next.

9. On the next screen, pick one of the following, depending on your carrier:

....If you use Cingular:
.........Username: [email address]
.........Password: CINGULAR1

10. Clear all checkboxes ("Use...when anyone..." and "Make this the default...")

11. Click Finish

I just got the above to work with my Cingular Orange account. The ISP version did not work for me. Interenstingly though, I had to remove the ,"",0,0 from the end of the string or I received 692 errors.

So far, it looks like it's readlly slow though, and it's almost like there are some DNS issues with the connection I have because some things are having trouble loading at all like my Outlook Web Access for my work email.

I'm interested in any and all tweaks to this.

Mike
Offline