View Single Post
Old 03-14-2013, 06:25 AM   #5 (permalink)
guilhem
New Member
 
Join Date: Mar 2013
Model: C8520
PIN: N/A
Carrier: FSFR
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: unable to activate new device on existing user

Hi,

I'm experimenting the same problem.
I've the Blackberry Enterprise Server Express 5.0.4.11. I'm trying to use it with an exchange 2013 environnement...

For now, i've got only 5 users, 4 are working perfectly, but one doesn't want to. It was the first user I add into the system and I delete it for some reason.

Now when I add this user on BES it's working, but I try to associate with a device it doesn't work : whatever the device I want to associate (I try with differents devices, who works with other accounts), BES always put the first device's Pin code...

The activation mail is received on the mailbox of the user, and when the system read it (and delete it), on the device it tells me that "activation failed : please contact your administrator".

In the windows event log when I'm getting the failure message on my device, I've got an "Application Error" of BlackBerryAgent.exe.

Few second After I've got a Warning event of BlackBerry Controller who's saying : "'BESServer' agent 209: will not restart - reached the maximum of 10 restarts per 24 hours, next restart on Fri Mar 15 11:02:40 2013".

You can noticed that the agent is 209, because I try to use different BlackBerry static agent, but all the agent I use for this user stop working when I do the activation.

Is somebody have an idea of what I can check ?

Thanks !
Offline   Reply With Quote