View Single Post
Old 04-01-2013, 01:06 PM   #3 (permalink)
bluejae
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Model: z10
Carrier: t-mobile
Posts: 183
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: problem with sms/mms transfer from 9900 to z10

i went to my 9900, deleted all sms messages, inbox/outbox, and mms. then i did a factory restore on the z10. then followed the steps to transfer everything over to the z10 using blackberry link.. and everything seems to be working fine.

i'm not sure what it was, but it could have been the large amount of messages... or group messages didn't transfer over correctly... or mms messages didn't transfer over correctly... either way it's working fine. and the phone isn't nearly has warm/hot as it was before.

Quote:
Originally Posted by dc/dc View Post
It does sound like something is running in the background. My battery life is nowhere near that bad. How many accounts are syncing on the device?
at the time there was only 1 gmail account and facebook.

i also heard from someone else that yesterday they had some trouble receiving text messages. that some messages came late.

i also started to received some text messages when i got home and was about to wipe the z10... the text messages were sent a few hours before and i had just got them. so perhaps the problem with receiving text was not related....

either way, the lagging while trying to send text is gone. when clicking on a text the lag is gone. so i can only assume there was something wrong with the message data transfer

it's been a little over 3 hours since the z10 has been at 100% battery life... and now it's 90%
Offline   Reply With Quote