View Single Post
Old 04-13-2006, 12:12 PM   #1 (permalink)
pierre15208
Thumbs Must Hurt
 
pierre15208's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Pittsburgh
Model: 8530
OS: 5.0.0.103
Carrier: Virgin Mobile
Posts: 161
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Avantgo on T-Mobile BlackBerry

Please Login to Remove!

Has anyone tried or succeeded to get Avantgo to run on a T-mobile BlackBerry? I'm running a 7230 w/ OS 4.0 and the latest version of BDS, and BIS from T-Mobile. When I try to launch Avantgo, I get an error 502 bad gateway message, details say the browser can't connect to rim.avantgo.com. I go to Avantgo's help site, and I go through the checklist:

1.HTML running on Browser...check. I'm getting that ability through the BIS on T-Mobile.

2.Check to see if default browser configuration in Options menu is set to BlackBerry Browser...problem. The only option I have in that config is T-Zones (ugh). There is no BlackBerry Browser option.

3. Changed TLS Option from Proxy to Handheld...no joy.

4. My TCP settings for the APN is set to wap.voicestream.com, I am getting good web browsing from both the BlackBerry Browser and Opera Mini.

maybe I just need confirmation, but this seems like a T-mobile issue. Has anyone gotten Avantgo to work on a T-mobile BlackBerry or does T-mobile not allow this to happen. Any help you can give will be appreciated.
__________________
T-Mobile BlackBerry 8700g Pearl on BB OS 4.5
PIN: 2413A761
(Old School)
http://moonlightscribbler.blogspot.com
Offline