View Single Post
Old 03-07-2007, 05:57 PM   #5 (permalink)
arpaterson
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8100
Carrier: O2
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am having the same problem as others who have posted here i.e. missing browser, ‘blackberry help’ and email set up.

I have had this problem in the past and by going to Options>Advanced Options>Host Routing Table and then selecting "Register Now" it fixed the problem.

This time it does not bring back the browser icon. I receive the message to confirm that my Blackberry has registered with the network. I have the GRPS icon and my email (via Corporate BES) is working fine so I am pretty sure I am registered on the network.

I had a look at some of the other settings and noticed that under Options>Advanced Options>Service Book the following service books are showing as disallowed:

O2 UK WAPtrans [WAP]
O2 UK Secure WAPtrans [WAP]
WAP MMS Transport [WAP]

I have also noticed under Options>Security Options>General Settings the IT policy was last updated yesterday and that under Options> Advanced Options>Browser the default browser configuration is blank and cannot be changed

I have spoken to my helpdesk team / BES Admin and they say that there has been no recent update to the security policies.

I have also tried installing the Opera browser but get a message about connections inside and outside the firewall which are not allowed by the IT policy.

Thanks for any help you may be to provide.

My set up:
Device : Pearl
OS : 4.2.0.64
Carrier : O2 in the UK
Offline