View Single Post
Old 03-28-2007, 12:48 PM   #1 (permalink)
archer6
BlackBerry Extraordinaire
 
archer6's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: California, USA
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 1,105
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem setting defaul email, from 3 acct choices

Please Login to Remove!

I have searched to no avail.

I am using BIS , Outlook 2003, and I have 3 email accounts, all successfully working via BIS.
In my contact card in Outlook I have it setup like this:

E-mail: [email address]
E-mail 2: [email address]
E-mail 3: [email address]

When I attempt to compose an email from my 7130, I choose "Compose Email, when I press the trackwheel, up comes the email window as normal, at the very top it says "Send Using: [Default]
To:
CC:
Subject: all normal as we would expect. So I compose and send the message.

The problem I'm encountering is that sometimes it uses the first email in the list above = Gmail which is what I want for my default.
Sometimes it uses the second email account in the list.

Within this window before composing an email if I click on the word [Default], I see the list of my 3 email account in the proper order, just as they appear in outlook.

I fail to understand this irratic behavior, I would think it would always send from Gmail as I have it as the first account in my Outlook email field.

Any help would be greatly appreciated
Thanks.....
__________________
My All Time Favorite: _RED-8310_ Backups: 7130c, 8100, O2 8300, at&t 8300, 8700c, 8800, 8820
Offline