View Single Post
Old 05-09-2007, 01:08 AM   #5 (permalink)
garycutri
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2006
Location: Melbourne
Model: 8800
Carrier: Telstra
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

To correct the "Send As" issue I have outlined the steps I use to quickly resolve this issue:

1. Stop the Blackberry Router service.

2. Open Active Directory and from the View menu select "Advanced Features". Then go to each user that will be added to the BES and open their properties, go to the security tab and add the user BESadmin and add the security permission "Send As".

3. Run the following script logged on as Administrator
Note: Only use this step if you have BlackBerry users that are members of Admin groups. Using best practice methods it is recomended that mobile user accounts aren't members of any administration groups.

dsacls "cn=adminsdholder,cn=system,dc=domainname,dc=c om " /G "DOMAINNAME\BESadmin:CA;Send As"

Example 1: dsacls "cn=adminsdholder,cn=system,dc=experts-exchange,dc=com " /G "EXPERTS_EXCHANGE\BESadmin:CA;Send As"

Example 2: dsacls "cn=adminsdholder,cn=system,dc=blackberryforum s,dc =com,dc=au " /G "BLACKBERRYFORUMS\BESadmin:CA;Send As"

Example 3: dsacls "cn=adminsdholder,cn=system,dc=mobilenetwork,d c=lo cal" /G "MOBILENETWORK\BESadmin:CA;Send As"

NOTE: dsacls can be found in the Windows Server 2003 SP1 Support Tools pack: Download details: Windows Server 2003 Service Pack 1 32-bit Support Tools

4. Wait 20 minutes and then restart the BlackBerry Router service.

5. Restart the BES server.
Offline