BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-15-2007, 09:39 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2006
Location: NoVA
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 117
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Y! Messenger 2.0.xx not working

Please Login to Remove!

Hi All,

I downloaded the new version of Yahoo Messenger, version 2.0.33 from the BB site. It is not working on my 7130e, it actually is not showing up on my homescreen. It is not hidden, and it is listed on my applications list in advanced options.

I've reloaded, deleted, reloaded, reset/rebooted multiple times with the same result.

Anyone know where I can find an older version to put back on my blackberry?? I was previously using version 1.X.XX (forget exactly which version) before and it worked flawlessly.

TIA!
Offline  
Old 11-15-2007, 11:11 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Steve's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Cedar Falls, Iowa
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 490
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (AT&T (Cingular) 8100 Pearl: BlackBerry8100/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Delete the 1.*.* module.
__________________
9630 Tour - Sprint
Offline  
Old 11-16-2007, 09:14 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2006
Location: NoVA
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 117
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs up

I was sure I had deleted the old modules, but I checked again and the 1.*.** module was still there. Deleted it and everything is working fine now.

Thanks a bunch!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.