BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-28-2007, 12:20 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
thunder33cat's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: SE Pennsylvania
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 158
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Viigo problem after VZ Upgrade to 4.2.2.176

Please Login to Remove!

I suddenly can't use the "open in browser" link. I get a message saying "saving please wait" and then Viigo closes down, but the browser doesn't open.

I just upgraded to 4.2.2.176 on Verizon yesterday. Thoughts?
Offline  
Old 11-28-2007, 03:17 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
koleary19067's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: PA
Model: STORM
OS: 4.7.0.151
PIN: MOBILE
Carrier: VERIZON
Posts: 2,089
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am having the same issue. I have not seen an answer for this yet. But i could have missed it also.
__________________
STORM (9530)
Offline  
Old 11-28-2007, 05:54 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
davidlleroy's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: California
Model: 9530
PIN: 301880B6
Carrier: Verizon BIS
Posts: 270
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I lost a bunch of my feeds when I upgraded. Anyone else have this happen?
Offline  
Old 11-28-2007, 06:29 PM   #4 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

have you all upgraded the viigo I use mine daily and works with out any issues
Offline  
Old 11-28-2007, 08:09 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Los Angeles
Model: 8830
Carrier: Sprint
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm having the same issue after upgrading my Sprint 8830 with latest software. My Viigo version is 2.2.56.
Offline  
Old 11-28-2007, 11:34 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2007
Model: 9630
Carrier: Verizon
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This is fixed in the 2.2.64 version. I use it and found it on Pinstack after having this exact issue on the prior version.

The 2.2.64 works great.

Last edited by adamsbrian74 : 11-28-2007 at 11:57 PM.
Offline  
Old 11-29-2007, 05:52 AM   #7 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I use the 2.2.55 and it works just fine.
Offline  
Old 11-29-2007, 08:01 AM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
thunder33cat's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: SE Pennsylvania
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 158
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My version is 2.2.56, as well. Off to find 2.2.64.
Offline  
Old 11-29-2007, 09:07 AM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Los Angeles
Model: 8830
Carrier: Sprint
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The only version available on Viigo's website for the 8830 is 2.2.56
Offline  
Old 11-29-2007, 12:14 PM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Super Consumer's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: California
Model: 8830
PIN: device used for fastening objects or material together
Carrier: Verizon
Posts: 59
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by thunder33cat View Post
I suddenly can't use the "open in browser" link. I get a message saying "saving please wait" and then Viigo closes down, but the browser doesn't open.

I just upgraded to 4.2.2.176 on Verizon yesterday. Thoughts?
I had to delete Viigo, pull the battery, then reinstall. Downside is I had to re-enter all my feeds. Works great now.
__________________
"Thug means never having to say you're sorry" --U-Turn

AT&T Apple iPhone v1.1.2
Verizon 8830 v4.2.2.176 - BES
Offline  
Old 11-29-2007, 01:22 PM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
thunder33cat's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: SE Pennsylvania
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 158
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by legends92 View Post
The only version available on Viigo's website for the 8830 is 2.2.56
Go the Pinstack route.

I was able to secure the branded beta version 2.2.64 and it works like a charm. Good stuff.

Of the versions I've tried (BBCool, Viigo standard, Pinstack), the Pinstack version is the most polished (which makes sense since it is newest...)
Offline  
Old 11-29-2007, 02:43 PM   #12 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Super Consumer View Post
I had to delete Viigo, pull the battery, then reinstall. Downside is I had to re-enter all my feeds. Works great now.
should have just been able to reinstall account and the feeds should have just shown up.


I wont use anything pinstack related just on principle
Offline  
Old 11-30-2007, 08:28 AM   #13 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
thunder33cat's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: SE Pennsylvania
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 158
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Dawg View Post

I wont use anything pinstack related just on principle
Yeah, chalk it up to desperation - I really missed the functionality and this solved it. I see this as a stopgap until other flavors reach 2.2.64...
Offline  
Old 11-30-2007, 10:32 AM   #14 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I upgraded to the 56 one and its working great so far...fingers crossed
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.