BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-04-2007, 11:20 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
BBAddict07's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Model: 9800
PIN: Blue or Black?
Carrier: AT&T
Posts: 160
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Probs w/ Jl_cmder and Vista

Please Login to Remove!

Has anyone gotten Jl_cmder to work on Vista?
__________________
BlackBerry 9800 V6.0.0.141 with BES / BIS
Offline  
Old 12-04-2007, 12:41 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Nextel User's Avatar
 
Join Date: May 2005
Model: 8220
Carrier: AT&T
Posts: 1,146
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes

right click and run as admin
__________________
Get Hebrew For Your Blackberry
http://cheservices.com/blackberry/
Offline  
Old 12-04-2007, 01:26 PM   #3 (permalink)
Retired BlackBerryForums.com Moderator
 
d_fisher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Columbus, OH
Model: 9700
OS: SID 6.7
Carrier: AT&T
Posts: 4,455
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

Should just have to runas admin when it installs. After that everything should be fine.
__________________
Doug

Remember, please try searching first!

Need a screenshot? ... Like JavaLoader?
Try using BBscreen .....Use JL_Cmder!
or BBScreenShooter!

[SIGPIC][/SIGPIC]
Offline  
Old 12-04-2007, 03:11 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Nextel User's Avatar
 
Join Date: May 2005
Model: 8220
Carrier: AT&T
Posts: 1,146
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

sorry, thats what i did.....my bad. no wonder i am not a mod.
__________________
Get Hebrew For Your Blackberry
http://cheservices.com/blackberry/
Offline  
Old 08-27-2008, 10:35 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2008
Model: 8700c
PIN: N/A
Carrier: Cingular/AT&T
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

not working for me...i clicked run as admin and it did the same thing...asked if i wanted to allow...then asked if i was sure i wanted to install of whatever...then a command prompt window flashed in and out. the nothing. help?
Offline  
Old 08-27-2008, 01:05 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
ajdaniel's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Pennsylvania
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 36
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

try disabling user account control in windows, restarting, and then installing it
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.