BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-23-2008, 11:44 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 109
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8700g facebook issue

Please Login to Remove!

Hey, so recently my facebook application just stopped working. im on version 1.0.18 and even reinstalled and restarted and logged out multiple times.

Im only able to change my status and view recently changed status's. Im not getting a notification if someone writes on my wall or leaves me a message. anyway to fix this? thanks
Offline  
Old 01-24-2008, 06:31 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
socal7100t's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Southern California
Model: 9530
PIN: 30487E6C
Carrier: Verizon
Posts: 87
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the problem yesterday as well. I uninstalled then reinstalled the application and it's been working just fine since then.
__________________
socalaloha
Offline  
Old 01-24-2008, 11:12 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 109
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hmm i tried to reinstall and everything but still no hope. Anyone else have this problem?
Offline  
Old 01-27-2008, 01:22 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 109
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

bumpppppppp
Offline  
Old 01-27-2008, 01:28 AM   #5 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8900
OS: 4.6.1.199
Carrier: None
Posts: 2,622
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

you're not the only one with this problem... same with me... i have uninstalled, installed, batt pulled, everything you can think of, nothing worked......... :(
Offline  
Old 01-27-2008, 07:30 AM   #6 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Wirelessly posted (8320 Curve: BlackBerry8320/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Same here. I'm really fustrated...


I just uninstalled n use the mobile site for now

M.facebook.com
Offline  
Old 01-27-2008, 05:19 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 109
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Weird. Mine just started working recently.....
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.