BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   Aftermarket Software (http://www.blackberryforums.com/aftermarket-software/)
-   -   Bloomberg for Blackberry port settings (http://www.blackberryforums.com/aftermarket-software/122586-bloomberg-blackberry-port-settings.html)

Matt_Andrews 03-28-2008 05:30 AM

Bloomberg for Blackberry port settings
 
Quick question regarding client side port settings on the bloomberg for blackberry app -

There are two port settings on the client - listen port and server port. What do these correspond to on the bes server? We have web server listen port and web server ssl listen port, set at 6464 and 8443 respectively. What do I need to change on the client? Everything's set to 4444 at the moment.

Thanks in advance.

VirexInc 03-28-2008 05:37 AM

Quote:

Originally Posted by Matt_Andrews (Post 873904)
Quick question regarding client side port settings on the bloomberg for blackberry app -

There are two port settings on the client - listen port and server port. What do these correspond to on the bes server? We have web server listen port and web server ssl listen port, set at 6464 and 8443 respectively. What do I need to change on the client? Everything's set to 4444 at the moment.

Thanks in advance.

6464 across the board 8-)

Matt_Andrews 03-28-2008 06:21 AM

Thanks for that :smile:

It's still not working though. It's weird, this is the only user that has bloomberg on his blackberry, and it's been working fine for the past year. I was convinced it was a clientside problem, as we've changed nothing on the server end.

Doing a route test fails the mds connection, the mds gateway service is started on the server (which I rebooted just to be sure), the hosts file has an entry for the bloombergergmds. I dunno :-(

VirexInc 03-28-2008 06:36 AM

Quote:

Originally Posted by Matt_Andrews (Post 873904)
We have web server listen port and web server ssl listen port, set at 6464 and 8443 respectively. What do I need to change on the client? Everything's set to 4444 at the moment.

Just for argument sake, try setting listen port at 6464 and server port 8443 and then swap them if that doesnt work. lets just make sure its not something as simple as that. are running any firewall apps? on the server? and on the device?

Matt_Andrews 03-28-2008 06:43 AM

We do have a nat and firewall rule set up with our comms provider to allow traffic from the bloomberg servers, I've asked them to check that both are still in place, as I can't see anything else wrong.


All times are GMT -5. The time now is 05:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.