BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-06-2008, 11:55 AM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Brad00111's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: AZ
Model: 8300C
Carrier: ATT
Posts: 307
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Viigo Issue

Please Login to Remove!

I just recently noticed that Viigo will not longer automatically update itself, I have to manually update the articles. Has anyone else noticed this at all?
__________________
-Brad

RIM 950 > Nextel 6510 > Nextel 7520 > Cingular 7100 > Cingular 8700 > Cingular 8800 > Cingular 8300
Offline  
Old 07-06-2008, 12:33 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
C17Driver's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: California
Model: 8100
Carrier: Cingular/AT&T
Posts: 104
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

I just installed the program a couple days ago and it has been updating normally, including this morning.
Offline  
Old 07-06-2008, 12:56 PM   #3 (permalink)
BlackBerryForums.com Super Moderator
 
SteveO86's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.280
PIN: I heard it drop!
Carrier: VZW BIS
Posts: 6,534
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 1 Post
Default

Can't say that I have, althought I just launch Viigo when I can go threw what's there and then close it out. It has been automatically pulling articles when I first start, however it has taken about 10 seconds to start getting the articles. (little bit of a delay sometimes.)
__________________
8830 -> 8330 -> 9550 -> 9650
Just think about how far BlackBerries have come from then till now... And what else is coming.

Follow me on Twitter
Offline  
Old 07-06-2008, 05:04 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
NCBuckeye's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Charlotte, NC
Model: Bold
PIN: 4.6
Carrier: AT&T
Posts: 853
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sometimes it is very slow to update channels.
Offline  
Old 07-06-2008, 05:55 PM   #5 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Join Date: Nov 2006
Location: CT
Model: 9550
OS: 5.0
Carrier: ATT
Posts: 1,137
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes I notice this as well
__________________
Fred
Offline  
Old 07-14-2008, 07:15 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Verizonwireless
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I can't seem to work at all. I have vzw and it asks for an ip address plus it doesn't connect. Any suggestions?
Offline  
Old 07-14-2008, 07:26 PM   #7 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NCBuckeye View Post
Sometimes it is very slow to update channels.
Well. It does seem slower depending on what OS you are using.
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 07-14-2008, 11:31 PM   #8 (permalink)
BBF Spam Killer Moderator
 
daphne's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: on a sunny beach
Model: Paspt
OS: 10.3.0.90
PIN: X1ZPY34K
Carrier: VZW but not for long
Posts: 9,173
Post Thanks: 120
Thanked 147 Times in 116 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by magna65man View Post
I can't seem to work at all. I have vzw and it asks for an ip address plus it doesn't connect. Any suggestions?
I have no problems with it on Verizon. Check the application permissions. Go to Options > Security Options > Application Permissions.
__________________
Report spam text messages to 7726
#BlackBerry by choice
Offline  
Old 07-15-2008, 08:23 AM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 13
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

is it set to auto update or is manual set?
Offline  
Old 02-07-2009, 12:26 PM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2005
Model: 9000
Carrier: att
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Viigo on Bold not updating

I installed Viigo build 3.0.861 on BB OS 4.6.0.167 for my sweet bold. Unfortunatley, Viigo doesn't update any channels automatically even though I have set it to automatic update. I can update each channel individually, but that defeats the purpose.

Anyone been able to fix this issue yet?
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.