BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-18-2005, 01:51 PM   #1 (permalink)
SaV
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Model: 8100
Carrier: t-mobile
Posts: 31
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Ramble: Stuck on "Logging In"

Please Login to Remove!

There seem to be a bunch of us that have Ramble and are stuck on the "Loggin In" screen. I've had Ramble working for over a month and this is the first time this type of "error" has occurred. I've called my provider (T-Mobile), talked with the Tier 2 Blackberry support, and they said that there is no known problem with the network or my phone.

Does anyone else have this problem?

<~~~ 7100T, BWC,
Offline  
Old 08-18-2005, 01:54 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Model: 8900
Carrier: t-mobile
Posts: 79
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by SaV
There seem to be a bunch of us that have Ramble and are stuck on the "Loggin In" screen. I've had Ramble working for over a month and this is the first time this type of "error" has occurred. I've called my provider (T-Mobile), talked with the Tier 2 Blackberry support, and they said that there is no known problem with the network or my phone.

Does anyone else have this problem?

<~~~ 7100T, BWC,
I'm getting the same problem. I logged onto QuickBudy from my desktop with the same username and password and was able to log in.
Offline  
Old 08-18-2005, 02:28 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
cbotd's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Model: 7230
Posts: 172
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have the same problem with my ramble and IM+ using AIM client. Took the hard reboot approach and still nothing.

t-mo 7230
Offline  
Old 08-18-2005, 02:37 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2004
Model: Bold
Carrier: AT&T
Posts: 76
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Think AOL is cracking down on 3rd party use? My business partner has been logged on for about a day now and is afraid to log-off because he might not be able to log back in.

I have done everything. Re-installed Ramble, Reset the Radio, Changed ports, Changed servers. nothing.....
Offline  
Old 08-18-2005, 02:37 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Model: 8900
Carrier: t-mobile
Posts: 79
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I suspect AOL is blocking access to TOC on all ports. Been known to happen with 3rd party applications.

Looks like Yahoo did the same for another app for Treos.

Last edited by bvarianlvr : 08-18-2005 at 02:47 PM.
Offline  
Old 08-18-2005, 03:54 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Edison, NJ
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah, same problem. Tried a bunch of different ports, and what not. First one with a solution gets a cookie, or something cool like that.
Offline  
Old 08-18-2005, 04:02 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: Washington, DC
Model: 7520
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I wish AOL would confirm that its blocking access, not that they'd do that.
__________________
20316A3B
Offline  
Old 08-18-2005, 04:05 PM   #8 (permalink)
CrackBerry Addict
 
jacobsaa's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Chicago
Model: 9000
OS: .297
PIN: N/A
Carrier: The New AT&T
Posts: 873
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem here too
__________________
RETIRED: 7230, 7290, 8700G, 8320, 8900. 9000 BOLD

Politicin' 24/7
Offline  
Old 08-18-2005, 04:45 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
cbotd's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Model: 7230
Posts: 172
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

got IM+ to work with AIM but still no Ramble.
Offline  
Old 08-18-2005, 05:17 PM   #10 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
faststang911's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Atlanta
Model: 8310
Carrier: AT&T
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

im having the same problem it just started yesterday bb7520
Offline  
Old 08-18-2005, 05:35 PM   #11 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7250
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am also having this issue. I sent a e-mail to SRA, but I dont expect to get a response. I hope it starts working again soon.
__________________
BB 7250 - Alltel Service
PIN 300954B0
Offline  
Old 08-18-2005, 05:43 PM   #12 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am having same issue
Offline  
Old 08-18-2005, 05:46 PM   #13 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7250
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just tried to call there headquarters and they closed at 5:30 EST. If the application is not working tommorrow morning, I will try to call again.
__________________
BB 7250 - Alltel Service
PIN 300954B0
Offline  
Old 08-18-2005, 05:54 PM   #14 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
Soapm's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: The Mile Hi City
Model: 9780
OS: 6.0
Carrier: TMO
Posts: 2,790
Post Thanks: 3
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Ditto...
Offline  
Old 08-18-2005, 05:56 PM   #15 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2005
Location: Washington, DC
Model: 7520
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'd say AOL locked us out . . . :(
Offline  
Old 08-18-2005, 06:37 PM   #16 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7250
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I hope not, someone said that IM+ was working, does that software use a different port?
__________________
BB 7250 - Alltel Service
PIN 300954B0
Offline  
Old 08-18-2005, 06:56 PM   #17 (permalink)
CrackBerry Addict
 
jacobsaa's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Chicago
Model: 9000
OS: .297
PIN: N/A
Carrier: The New AT&T
Posts: 873
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hopefully it is just a minor problem. I am sure we will all have the program up and running tomorrow. (I HOPE)
__________________
RETIRED: 7230, 7290, 8700G, 8320, 8900. 9000 BOLD

Politicin' 24/7
Offline  
Old 08-18-2005, 07:03 PM   #18 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Join Date: Aug 2004
Model: N/A
Carrier: N/A
Posts: 3,309
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same issue here, started Aug 13/05 haven't been able to login since.
Offline  
Old 08-18-2005, 07:06 PM   #19 (permalink)
CrackBerry Addict
 
jacobsaa's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Chicago
Model: 9000
OS: .297
PIN: N/A
Carrier: The New AT&T
Posts: 873
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well, Finch has been bugged for 5 days, that certainly is not a good sign. I hope they are not shutting down service.
__________________
RETIRED: 7230, 7290, 8700G, 8320, 8900. 9000 BOLD

Politicin' 24/7
Offline  
Old 08-18-2005, 07:56 PM   #20 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2005
Model: 8100
Carrier: TMOBILE
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wow glad I checked the site, I am having the same problems also...

Was shaking my 7100t as if it "Ramble" was just going to start working...just downloaded this program a few days ago....

ooh pooh !
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.