BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-03-2008, 10:50 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Model: Curve
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Facebook for Blackberry

Please Login to Remove!

Trying to get FB for BB on BB 8310 and keep getting "can't connect to FB server issues" every time I try to log on. Already installed and reinstalled several times. AT&T confirm data plan and coverage are good. Have registered BB device and checked IPPP on Service book per RIM website support but still cannot connect. Any ideas ? I am running personal BB service. Thanks !
Offline  
Old 10-03-2008, 10:56 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Odd... pulling the battery and rebooting might help, then try to reconnect.
Offline  
Old 10-03-2008, 11:31 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Model: Curve
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Tried that and AT&T also manually reset on their system and that did nothing. Any other settings I should check ? My FB password has alpha and numeric characters - could that be an issue ? i.e. I have to press the shift key to input the numeric characters on the BB.
Offline  
Old 10-03-2008, 11:34 AM   #4 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

You should press the ALT key to enter numbers on the BB for the password.
Offline  
Old 10-03-2008, 11:41 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Model: Curve
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yep sorry I meant the Alt key...doublechecked to be sure...but still getting same server connection issues
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.