BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-10-2008, 07:26 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: Vodafone NL
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Nexthaus Syncje new OS

Please Login to Remove!

I'm using syncje on my blackberry 8820. And it was working fine.
Then i installed new OS on my blackberry. And now Syncje stopped synching.

Only when i first open a webbrowser and then do the synch it works
I tried to open everything in the security settings but still not working.

Nexthaus couldnt give me a solution for this

Anyone got a solution for this?
Offline  
Old 10-10-2008, 10:39 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
rivviepop's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: san francisco
Model: 8320
PIN: n/a
Carrier: t-mobile
Posts: 2,166
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mine *appears* OK with OS 4.5.0.xx on an 8320, I'm using the beta 3.0 client. Can you give more detail on how you upgraded your device and what OSes were involved? What client version are you running? Did you reinstall it after the upgrade, or was it copied with the upgrade?

I was running client 2.47 on OS 4.2.2.xxx - when I upgraded to OS 4.5.0.xx I wiped my device, then reinstalled all my 3rd party apps again to include SyncJe. I didn't trust such a major OS upgrade to get things right so instead chose the safer route...
__________________
[ Linux & BlackBerry ] http://www.blackberryforums.com/linux-users-corner/
Offline  
Old 10-13-2008, 07:10 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: Vodafone NL
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i've tried both versions of syncje also the 3.0 beta. But both wont work.

It looks like a problem with firewall settings or something. That the browser first needs to open a connection and then sync works. I gave Syncje all rights to do this and still not working.
Offline  
Old 10-13-2008, 08:37 AM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
DaBlackberryBoy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: NUNYA
Model: 9850
PIN: URADUMAS
Carrier: Verizon
Posts: 669
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Vincent.Zijderveld View Post
i've tried both versions of syncje also the 3.0 beta. But both wont work.

It looks like a problem with firewall settings or something. That the browser first needs to open a connection and then sync works. I gave Syncje all rights to do this and still not working.
Sounds like when you upgraded, the device put the last install of the program on your phone, but some settings were probably funky. Try to (although you will hate this). To wipe your device and install the program from scratch and see if this continues.
__________________
DaBlackberryBoy
-- http://wardsmitchelljr.com --
Offline  
Old 10-15-2008, 04:12 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: Vodafone NL
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

wipe as in set to factory ?
or just remove the syncje?
Offline  
Old 10-19-2008, 06:45 PM   #6 (permalink)
CrackBerry Addict
 
DaBlackberryBoy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: NUNYA
Model: 9850
PIN: URADUMAS
Carrier: Verizon
Posts: 669
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Vincent.Zijderveld View Post
wipe as in set to factory ?
or just remove the syncje?
Sorry for the delay, full wipe of your device to be safe!
__________________
DaBlackberryBoy
-- http://wardsmitchelljr.com --
Offline  
Old 10-20-2008, 04:11 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: Vodafone NL
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks it worked. Now i need to do this for 10 customers also :(
Offline  
Old 10-20-2008, 11:10 AM   #8 (permalink)
CrackBerry Addict
 
DaBlackberryBoy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: NUNYA
Model: 9850
PIN: URADUMAS
Carrier: Verizon
Posts: 669
Post Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Vincent.Zijderveld View Post
Thanks it worked. Now i need to do this for 10 customers also :(
Ouch!! Good luck
__________________
DaBlackberryBoy
-- http://wardsmitchelljr.com --
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.