BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   Aftermarket Software (http://www.blackberryforums.com/aftermarket-software/)
-   -   Viigo v3 help, please (http://www.blackberryforums.com/aftermarket-software/160118-viigo-v3-help-please.html)

gid305 11-17-2008 06:12 PM

Viigo v3 help, please - Update: Solved
 
Please help. I had viigo version 2.something that worked great. Today I "upgraded" OTA to v3.0.246, their main download. Now I can't connect to their server anymore.

I'm on t-mobile, had no problems with old viigo, and have no problems with email/internet connections. I get the following viigo error message:

"A problem has occurred when trying to create or access your account. There may be insufficient wireless coverage, or the server may be offline for maintenance. Please try again later. If the problem persists, please contact Viigo support. (Error Message: Error executing the command.)"

I have an account with them, I have sufficient wireless coverage where I am, and I have tried all the various connection configs (wap.voicestream.com, etc etc etc), with no luck.

What am I missing? Help is greatly appreciated - I'm addicted to my viigo feeds and figured the update with scores and stocks would be good.

Thanks.


*** Solved thanks to help from Viigo tech support. They suggested resetting the device firewall, somewhere deep in the options menu, and that did the trick. Thank you, Viigo tech support! ***

zerog46 11-17-2008 06:16 PM

Did you try a battery pull. Try removing Viigo and reloading it.

gid305 11-17-2008 06:21 PM

Numerous battery pulls, yes. Also tried redownloading multiple times, with battery pulls after each installation.

tsduke03 11-17-2008 07:02 PM

I never see a download link when I got to Viigo's site. Where did you get the download?

gid305 11-17-2008 07:09 PM

from your mobile browser: hxxp://getviigo.com/beta

tsduke03 11-17-2008 10:44 PM

hxxp??

zerog46 11-18-2008 12:09 AM

Probably a typo. Viigo

tsduke03 11-18-2008 11:11 AM

This is the url I go to: Viigo

There is no download link on the page for me.

gid305 11-18-2008 12:19 PM

tsduke, please start your own thread for this! You're hijacking mine, and that's not very nice.

Meanwhile, can anyone help with this Viigo connection issue? Thank you.

akosnitzky 11-18-2008 08:40 PM

I just noticed your edited response above. I am glad you resolved it.

tsduke03 11-18-2008 09:49 PM

I don't see it as a hijack. Thought maybe you could help me out since you have obviously downloaded it.

akosnitzky 11-18-2008 10:02 PM

Quote:

Originally Posted by tsduke03 (Post 1174371)
I don't see it as a hijack. Thought maybe you could help me out since you have obviously downloaded it.

Agreed

tsduke03 11-19-2008 04:57 PM

I just figured it out. The emulation mode of the browser was the issue. Changed it back to Blackberry and now I see thing entirely different.


All times are GMT -5. The time now is 03:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.