BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-20-2008, 08:15 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2008
Location: Philadelphia, PA
Model: 9930
OS: 7.0
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 159
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Myspace APP not working right

Please Login to Remove!

Has anyone had any problems with their myspace app? everytime I go into the mail part of the app....it had the same messages that I had when I installed the program for the first time. Am I missing something? Does anyone know of a fix for that?
Offline  
Old 11-20-2008, 09:50 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
dankarlinski's Avatar
 
Join Date: May 2007
Model: 1
Carrier: 1
Posts: 3,391
Post Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

it works fine.. i read on crackberry that there are issues on verizon phones though...
Offline  
Old 11-20-2008, 01:37 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2008
Location: Philadelphia, PA
Model: 9930
OS: 7.0
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 159
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I wouldnt be surprised!!! Anyone else have the sam outcome?
Offline  
Old 11-20-2008, 01:40 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2008
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It works great on my Verizon Curve 8330. I've loaded the latest 4.5 OS. However, I have a user having a problem with it on her ATT Curve 8330 with the 4.2.0.89 OS. She can install it, but it will not launch. We're using the same IT Policy so I've ruled that out.
Offline  
Old 11-20-2008, 01:42 PM   #5 (permalink)
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,069
Post Thanks: 138
Thanked 139 Times in 120 Posts
Default

I have a Verizon 8830 and I'm not having any issues.
Online  
Old 11-20-2008, 01:46 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2007
Location: NC
Model: 8830
PIN: 30448ADC
Carrier: Alltel
Posts: 121
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Pull the battery out of your phone and put it back in. That worked for me

Last edited by bnmcamp : 11-20-2008 at 01:46 PM.
Offline  
Old 11-20-2008, 01:53 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 69
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

that happend all the time to me but press option > Refresh and ur cool
Offline  
Old 11-20-2008, 01:54 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2008
Location: Philadelphia, PA
Model: 9930
OS: 7.0
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 159
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have had 4.5 installed for months now! I have tried pulling the battery and nothing.....u think reinstalling it would be in order?
Offline  
Old 11-20-2008, 01:56 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2008
Location: Philadelphia, PA
Model: 9930
OS: 7.0
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 159
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ive hit refresh and it still doesnt refresh
Offline  
Old 11-20-2008, 01:59 PM   #10 (permalink)
New Member
 
jsconyers's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: In a van down by the river.
Model: NOTE2
OS: 4.1
PIN: <- Where do I find this?
Carrier: Sprint
Posts: 15,069
Post Thanks: 138
Thanked 139 Times in 120 Posts
Default

Uninstalling and reinstalling the app wouldn't hurt.
Online  
Old 11-22-2008, 05:04 PM   #11 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2008
Location: New Hampsha', ayuh!
Model: 8320
OS: 4.5.0.188
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Works great for me. I would uninstall and reinstall it.
Offline  
Old 11-22-2008, 05:57 PM   #12 (permalink)
New Member
 
HooB's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

on myspace do you have it soo that your comments have to be approved? because if you do, you need to change your settings so they do not need to be aaproved.. i had the same problem and once i did that i began to get new comments and stuff.. hope this works for ya
Offline  
Old 11-26-2008, 09:59 AM   #13 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2007
Location: New York
Model: 9700
Carrier: ATT
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My wife's Curve (ATT) does not show the icon. It installs correctly, but there is no icon.
Offline  
Old 11-26-2008, 10:55 AM   #14 (permalink)
CrackBerry Addict
 
coldconfession13's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: san antonio,tx
Model: 9550
OS: 5.0.0.230
PIN: 30fd8208
Carrier: Verizon
Posts: 904
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I was having errors when I would go to my messages, now thats cleared but the problem is that it doesnt update when I have new messages. I also noticed notifications dont work.
__________________
http://www.horizonwirelessonline.com
Unlock codes, Parts, Repair just tell them Albert sent ya

http://www.blackberryfaq.com
Offline  
Old 11-27-2008, 10:00 AM   #15 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Centennial Wireless
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

When I check for updates it says it can't. Does anyone else have that issue? It seems to actually check for updates but the box says it's not.

Also I really wish there was a way to mass delete the inbox messages.
Offline  
Old 11-27-2008, 03:28 PM   #16 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 57
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My problem on the Storm is that Comments do not work. Everthing else appears on the app correctly.

When I get a comment I get the email to my BB but the myspace app does not register it for some reason.

It registers everything else fine.
Offline  
Old 11-27-2008, 08:06 PM   #17 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2008
Location: New Hampsha', ayuh!
Model: 8320
OS: 4.5.0.188
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by roxygirl1137 View Post
When I check for updates it says it can't. Does anyone else have that issue? It seems to actually check for updates but the box says it's not.

Also I really wish there was a way to mass delete the inbox messages.
I get the same thing when checking for updates.

It's an early release so expect there to be bugs. The best thing you can do is write to the app designers and tell them your experiences with it. When enough issues are identified and corrected, we'll get a better release - as with all new technology.
Offline  
Old 12-01-2008, 11:06 AM   #18 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Alltel
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I unistalled it, when i would open it, it would give me errors and when I would check for messages it would gove me and error and close it out.
Offline  
Old 12-02-2008, 10:15 PM   #19 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
jakeisgreat's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Kansas
Model: 9700
OS: 5.0.0.680
Carrier: T-Mobile
Posts: 127
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by coldconfession13 View Post
I was having errors when I would go to my messages, now thats cleared but the problem is that it doesnt update when I have new messages. I also noticed notifications dont work.

I have the same problem with my 8320 on tmo, same OS

I only see the messages that i had when i first installed the app and the ones i sent from the app. and the first time i installed the app, it showed the myspace notification icon but hasn't since then. i have done battery pulls and uninstall/reinstall of this app and the problem has not fixed. i have changed all permissions to allow all and still nothing. a lil annoying but not necessarily a big deal
__________________
8100 Pearl
8320 Curve
8900 Curve
9700 Bold
Offline  
Old 12-03-2008, 01:04 AM   #20 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
monotremata's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Ventura, CA
Model: 8310
OS: 4.5.0.153
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 78
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It works fine on my Curve running OS 4.5.0.102 but the icon will not show up on my girlfriends which is running 4.5.0.69. She installed it a couple weeks or so ago and same deal. I just updated it tonight after installing it on mine and it installs fine but no icon anywhere. Pulled battery, tried changing themes, etc.. No go..
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.