BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-05-2009, 11:32 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Please help: Slacker wont work anymore.

Please Login to Remove!

My slacker is broken. I dont know what happend. It was working fine for weeks. Then I had to wipe my device because of an unrelated issue. Now no matter how many times I delete it and reinstall it, it doesnt work. Tried multiple battery pulls. I deleted all the slacker related files on my media card and reinstalled, and nothing. I can see the icon but when i try to click it, absolutely nothing happens. Does anyone have any ideas im desperate, I love to use slacker and I would hate to lose it.
Offline  
Old 03-05-2009, 11:43 PM   #2 (permalink)
BBF Spam Killer Moderator
 
daphne's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: on a sunny beach
Model: Z30
OS: 10.2.1.12
PIN: X1ZPY34K
Carrier: VZW
Posts: 9,169
Post Thanks: 122
Thanked 146 Times in 116 Posts
Default

I wonder if some of the program modules are not being removed when it's deleted, or if the permission settings are blocking it. Go to Options > Advanced Options > Applications > modules -- see if there are duplicate Slacker modules. Also check permissions to see if Connections, Interactions, User Data are allowed.
__________________
Report spam text messages to 7726
#BlackBerry by choice #BlacBerry 10 is here!
Offline  
Old 03-06-2009, 09:31 AM   #3 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

It could be an issue with the media card.
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 03-06-2009, 10:31 AM   #4 (permalink)
BlackBerryFAQ.com Moderator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Washington DC
Model: 9900
OS: 7.X
PIN: ask Nicely.
Carrier: AT&T/tmobile
Posts: 666
Post Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I had the same issue. It stopped uncaching stations correctly. Using the latest version. I ended up deleting and wiping the entire slacker folder on my media card then installing again. When I booted slacker up it said the keystore on my media card was not correct and asked to change it...then everything started working again except my slacker sync doesn't seem to want to excute and cache stations ...argh!
__________________
Q10! <- Love the 9000!! It's everything I wanted (minus enough ON BOARD memory)!!
<-9700 ---! more memory! small screen&keypad :( ->
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.