BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-25-2009, 01:31 PM   #1 (permalink)
SMF
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Dec 2004
Location: Alexandria, VA
Model: 9700
Carrier: T-Mobile
Posts: 231
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Pandora Updated v 1.01

Please Login to Remove!

Pandora has been updated to version 1.01 and now works on my BB8900!

No change log - browse to Pandora Radio - Listen to Free Internet Radio, Find New Music to download OTA.

SMF
Offline  
Old 03-25-2009, 01:32 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

Any change log? If its minor, I will stay with my previous version
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 03-25-2009, 01:34 PM   #3 (permalink)
SMF
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Dec 2004
Location: Alexandria, VA
Model: 9700
Carrier: T-Mobile
Posts: 231
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I did not see a change log. For me however it's major since it now works on my 8900 where version 1 threw a jvm error.

SMF
Offline  
Old 03-25-2009, 07:14 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T Mobile
Posts: 170
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mine just sits on a gray screen and says PANDORA internet radio at the top. My only option with the blackberry button is to shutdown pandora. What am I missing?
Offline  
Old 03-25-2009, 07:47 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mDRagON-'s Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Honolulu
Model: 9700
OS: 5.0.0.421
PIN: 215C161F
Carrier: T-Mobile
Posts: 93
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It loaded on my 8900 this time, and I signed in. Never tried it out yet.
__________________
"It's been a long time coming. But tonight, because of what we did on this date, in this election, change has come to America." - Barack Obama
Offline  
Old 03-25-2009, 07:51 PM   #6 (permalink)
SMF
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Dec 2004
Location: Alexandria, VA
Model: 9700
Carrier: T-Mobile
Posts: 231
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm not sure. Check to make sure your APN settings are correct as well as your application permissions. You could also try a battery pull and to delete and reinstall the app. I merely installed it, and if I recall answered the question to make it a trusted app and then rebooted.

SMF
Offline  
Old 03-25-2009, 07:57 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T Mobile
Posts: 170
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Damn, this sucks. What APN are you all using? I'm using wap.voicestream.com as it's the only one that works with my berry411. The app just sits on the gray screen. I deleted it, redownloaded it and it still just sits there. I never get the option to alloy or deny anything. I went in and manually allowed everything in the permissions and still nothing. I am on the stock OS though as my handset was swapped today. Maybe I should try upgrading.
Offline  
Old 03-25-2009, 10:50 PM   #8 (permalink)
CrackBerry Addict
 
vinmontRD's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: NJ, USA
Model: 8900
OS: 5.0.0.238
Carrier: T-Mobile
Posts: 726
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by velocity92c View Post
Damn, this sucks. What APN are you all using? I'm using wap.voicestream.com as it's the only one that works with my berry411. The app just sits on the gray screen. I deleted it, redownloaded it and it still just sits there. I never get the option to alloy or deny anything. I went in and manually allowed everything in the permissions and still nothing. I am on the stock OS though as my handset was swapped today. Maybe I should try upgrading.
I've tried both APN's - no difference. I deleted and reinstalled the app. I keep sitting on the gray logo / startup screen.

No joy!

ps: using OS .199, and connected via UMA
__________________
Jon
Be water my friend...
www.stronggroup.com
Offline  
Old 03-25-2009, 10:54 PM   #9 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
kd78's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Charlotte
Model: 8900
Carrier: Tmobile
Posts: 342
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (8900)

Did you try edge?
__________________
Tmobile | 7100t, 7105t, 8700g, 8320, 8900
Offline  
Old 03-26-2009, 05:48 AM   #10 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
l0ki's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Model: 9900
Carrier: -
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs down US only

Quote:
Dear Pandora Visitor,

We are deeply, deeply sorry to say that due to licensing constraints, we can no longer allow access to Pandora for listeners located outside of the U.S. We will continue to work diligently to realize the vision of a truly global Pandora, but for the time being we are required to restrict its use. We are very sad to have to do this, but there is no other alternative.
Offline  
Old 03-26-2009, 10:09 AM   #11 (permalink)
CrackBerry Addict
 
vinmontRD's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: NJ, USA
Model: 8900
OS: 5.0.0.238
Carrier: T-Mobile
Posts: 726
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by kd78 View Post
Wirelessly posted (8900)

Did you try edge?
I tried EDGE driving into work this morning. This time I was able to log into my Pandora account, and it worked. Also worked on UMA at my office this morning after that. Maybe it was just the login process that couldn't work over UMA?

I'll try it on UMA at home tonight and see if it's still working. UMA at work and at home has proven to be rather different. As a matter of fact, UMA at home is rock solid -- but UMA at work switches a few times a day down to EDGE and then back to UMA...

BTW: when it works, it works with either APN -- that doesn't seem to be the issue.
__________________
Jon
Be water my friend...
www.stronggroup.com

Last edited by vinmontRD : 03-26-2009 at 10:10 AM. Reason: discussion of APN
Offline  
Old 03-26-2009, 01:21 PM   #12 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
wa7son's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Olympia, WA
Model: 8120
OS: 4.5.0.174
Carrier: T-Ma Bell
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Blackberry Pearl)

I just downloaded the newest version for the 8120, although my carrier is T-Mob, during the account setup used ATT.

The program wasn't available last week for this phone, glad I checked again.

Works great! I am using Wi-Fi at home. Probably won't be as good on EDGE.

Phone was upgraded to 4.5 latest version.
__________________
RMWatson:BB 8120:OS 4.5.0.254
Offline  
Old 03-26-2009, 04:49 PM   #13 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
wa7son's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Olympia, WA
Model: 8120
OS: 4.5.0.174
Carrier: T-Ma Bell
Posts: 32
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Pandora

Whoops.....,

I meant iHeart radio, they don't support the 8120 yet.

Sorry........,
__________________
RMWatson:BB 8120:OS 4.5.0.254
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.