BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   Aftermarket Software (http://www.blackberryforums.com/aftermarket-software/)
-   -   BlackBerry AppWorld discussion (http://www.blackberryforums.com/aftermarket-software/183951-blackberry-appworld-discussion.html)

lethalphoenix 04-01-2009 12:36 AM

BlackBerry AppWorld discussion
 
I just downloaded this, doesnt seem to load, anyone else have the app installed?

JSanders 04-01-2009 12:44 AM

Working on the Storm for me.. nicely.

http://www.blackberrynews.com/2009/0...0-apps-online/

jsconyers 04-01-2009 12:46 AM

I installed it about 45 mins ago and it's been working nicely for me.

Raptor464 04-01-2009 12:54 AM

Quote:

Originally Posted by jsconyers (Post 1338948)
I installed it about 45 mins ago and it's been working nicely for me.

Same, no problems to speak of, yet... :razz:

JSanders 04-01-2009 01:02 AM

**moved to General Discussion area, and Stickied**

alb123 04-01-2009 01:14 AM

Installed - Working just fine here on VZW 8330. Browsed for a few minutes. I downloaded one FREE app only to find out its a crippled trial. While I have no problem with that whatsoever, I do wish they would mention that fact in the app description. Would it have stopped me from trying it out? No...But, I don't like surprises! ;)

Chris

Kamau 04-01-2009 01:49 AM

Same here. Just installed it a short while ago. It went off without a hitch.

PastahZach 04-01-2009 01:52 AM

Works greaat! I think it might top the iphone App store!

FcSteve 04-01-2009 01:59 AM

Works like a champ here. I downloaded it 20 minutes ago on my Storm.

daphne 04-01-2009 02:20 AM

It installed great, but it's taking a lot of memory.

decouk30 04-01-2009 03:25 AM

i have a blackberry 8900 with the 4.6 update but when i try to load the appstore it says i dont have the system requierments to run the program, anyone got any ideas what my problem could be.

malikmazhars 04-01-2009 03:26 AM

Wirelessly posted

Installed but I get an error saying 'unable to connect to the App World server, check you network connection'.

All the other apps work just fine, any idea??
8320 on TMO

guycross 04-01-2009 03:39 AM

I am running an 8120 with OS 4.5 - any ideas why I was told I do not have the System Requirements?

I am on Orange (UK)

funaki 04-01-2009 03:47 AM

Damn thing is only for US, UK and Canada. Been waiting for it since the teaser page went up. I dont quite understand why companies would do something like this. Only release stuff for few countries when they have no problems selling their devices here in this part of the world..

decouk30 04-01-2009 03:49 AM

Quote:

Originally Posted by guycross (Post 1339002)
I am running an 8120 with OS 4.5 - any ideas why I was told I do not have the System Requirements?

I am on Orange (UK)

i wonder if its to do with orange ???

guycross 04-01-2009 04:08 AM

Quote:

Originally Posted by decouk30 (Post 1339007)
i wonder if its to do with orange ???

I wont be a happy customer if it is.

spearthrower 04-01-2009 04:09 AM

I got the e-mail this morning , downloaded it and clicked on the long waited app store.....
But low and behold a message appeared "Upgrade your serive to a plan that includes browsing and discover a world of possibilities at Blackberry App World. Contact your service provider " I have a browsing plan........
Typical....... So contacted Vodafone ....... and it turns out that The App store doesnt work on Storms in the UK!!!!!!!!
Why not Rim??????

Is this issue going to be fixed?

WayneHardy 04-01-2009 04:39 AM

Quote:

Originally Posted by spearthrower (Post 1339016)
I got the e-mail this morning , downloaded it and clicked on the long waited app store.....
But low and behold a message appeared "Upgrade your serive to a plan that includes browsing and discover a world of possibilities at Blackberry App World. Contact your service provider " I have a browsing plan........
Typical....... So contacted Vodafone ....... and it turns out that The App store doesnt work on Storms in the UK!!!!!!!!
Why not Rim??????

Is this issue going to be fixed?

I get the same, I have a data plan and this is after downloading it OTA!!!!
I'm on T-mobile in the UK could this be a UK issue?
Rim says that it is available to the UK!

alexbu 04-01-2009 04:44 AM

Same problem as the users above -^

Downloaded mine no problem, but I keep getting this message when loading it:

"Upgrade your service to a plan that includes browsing and discover a wrold of possibilities at BlackBerry App World. Contact your service provider for more details"

Which is interesting considering I have Blackberry browsing service books and icon, any ideas what its going on about?

I'm using a 8100 on O2 UK.

J-Tuning 04-01-2009 04:48 AM

Sux big time that it's not available for us here in the Netherlands


All times are GMT -5. The time now is 09:02 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.