BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-12-2009, 07:12 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2006
Location: Henderson, KY
Model: 9530
OS: 4.7.0.148
Carrier: Verizon
Posts: 178
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Uploading Photos to Facebook

Please Login to Remove!

Has anyone else had problems uploading pictures to facebook with a storm. I can upload the same files from my curve. (They are on my SD card so its the same files...so same size from the same file location.) I have wipped my phone and reloaded the OS and I reloaded a new copy of facebook.

Blackberry OS: 4.7.0.148
Facebook version: 1.6.0.21

My curve is:
OS: 4.3
Facebook 1.6
__________________
Left my storm for a tour and havn't looked back!

Last edited by *&)) : 07-12-2009 at 07:17 PM.
Offline  
Old 07-17-2009, 11:57 AM   #2 (permalink)
RLJ
New Member
 
Join Date: Jul 2009
Model: Storm
PIN: N/A
Carrier: Telus
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted

Working fine for me. Just used it for the first time a little while ago.
Offline  
Old 07-18-2009, 09:16 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Model: 9530
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 86
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have tried unsuccessfully as well. I'm not sure if the file size is too big, I haven't done much research yet....but you are not alone.
Offline  
Old 07-21-2009, 01:42 PM   #4 (permalink)
New Member
 
MurderousOne's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: New York,NY
Model: 8350i
OS: 4.6.1.204
Carrier: Boost Mobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I Can Confirm.. Have The Same Uploading Problem On My 8350i
__________________
MURDEROUSONE
MurderousOne Productions Inc./M1 Entertainments.
New York, NY
PIN:4031B8AD
Offline  
Old 07-24-2009, 09:46 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2006
Location: Henderson, KY
Model: 9530
OS: 4.7.0.148
Carrier: Verizon
Posts: 178
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Update!

Now both of my berrys don't work. Not only can I not upload pictures but it has trouble retrieving them as well upon update.

I am running an:
Storm9530 w/OS v4.7.0.148 FB v1.6.0.21
Curve8330 w/OS v4.3.0.127 FB v1.6.0.21

I have uninstalled and reinstalled the OS's without b/u's (fresh installs) installed Facebook multiple time. I have a few friends having the same issue. Two on bolds and three on curves with there stock specs.

Please any help would be grateful this is really starting to bug me!
__________________
Left my storm for a tour and havn't looked back!
Offline  
Old 07-24-2009, 09:52 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2008
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: sprint
Posts: 50
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same issue. Mine started when I upgraded my Facebook to the new version. I have reinstalled Facebook a couple times and it didn't help.
Offline  
Old 07-24-2009, 10:03 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2006
Location: Henderson, KY
Model: 9530
OS: 4.7.0.148
Carrier: Verizon
Posts: 178
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I really didn't start using the app until 1.6 came out. I had used the mobile site for the longest time.
__________________
Left my storm for a tour and havn't looked back!
Offline  
Old 09-28-2009, 05:44 PM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2009
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem here on the Tour. Everything else in the app works just fine, I just can't upload pictures. I thought it might be to big of a file, but if I email the same pic to facebook it works just fine. I've also tried reinstalling the Facebook app and nothing changed.
Offline  
Old 09-28-2009, 06:01 PM   #9 (permalink)
CrackBerry Addict
 
TTsoldier's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Trinidad and Tobago
Model: 9700
OS: 5.0.0.656
PIN: 2168B71A
Carrier: bmobile
Posts: 644
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No problem on my bold running .190
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.