BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-06-2005, 11:24 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Location: Statesville, NC
Model: 8100
Carrier: Cingular
Posts: 101
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default bbReply not showing Reply-To choices on menu

Please Login to Remove!

I read about problems with bbReply on the 7290's, but was not sure if anyone had seen issues with the 8700's. I installed bbReply and it shows up under my applications, but when I create a new message or click reply to one, I have no option for selecting the Reply-To addresses I specified in the application options. Anyone seen this?
Offline  
Old 12-06-2005, 03:47 PM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2005
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 236
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by blenahan
I read about problems with bbReply on the 7290's, but was not sure if anyone had seen issues with the 8700's. I installed bbReply and it shows up under my applications, but when I create a new message or click reply to one, I have no option for selecting the Reply-To addresses I specified in the application options. Anyone seen this?
Threshold issue is whether your BB works on a BIS/Web Client or a BES? Don't think BBReply works on a BES, only BIS/Web Client.

JT
Offline  
Old 12-06-2005, 04:33 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Location: Statesville, NC
Model: 8100
Carrier: Cingular
Posts: 101
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah I am on BIS for now
Offline  
Old 12-09-2005, 08:02 AM   #4 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Sep 2005
Model: 9800
Carrier: AT&T
Posts: 236
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by blenahan
yeah I am on BIS for now
Had a similar problem on my 7100g. It seemed to resolve itself when I made sure I was leaving the app running in the background. I had been hitting ESC after starting up the app, which shut it down on my device. Hit ALT+ESC to toggle to another app/screen, and it seemed to work after that. Also, for me at least, it only showed up in my menu for reply messages, not new messages I was sending.

There are a lot of threads here about BBReply. I'll bet you can find more info by doing a search.

JT
Offline  
Old 12-09-2005, 01:15 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Location: San Francisco
Model: 7100i
Carrier: Nextel
Posts: 74
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Not working for me, either. BBreply is running in the bg, but no reply-to: field in my emails. 7100i on Nextel.
Offline  
Old 12-12-2005, 01:54 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Nov 2005
Location: San Francisco
Model: 7100i
Carrier: Nextel
Posts: 74
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

^^bump^^
Offline  
Old 12-22-2005, 10:58 AM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2005
Model: none
Carrier: Sprint
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have 7100i. All you have to do is pull the battery. Had same problem and works for me now.

Mike
Offline  
Old 12-23-2005, 06:24 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Seca's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Atlanta,Ga
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 60
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mchlwvr614
I have 7100i. All you have to do is pull the battery. Had same problem and works for me now.

Mike
Thanks worked like a charm!
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.