BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-16-2010, 01:43 PM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Howard S.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Blue Bell, PA
Model: 9900
OS: 7.1.0.714
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 551
Post Thanks: 12
Thanked 17 Times in 17 Posts
Default Opera Mini 4.2

Please Login to Remove!

Has anyone else had a problem using OM 4.2? Beta 5.2 works fine, but 4.2, which I still prefer for the time being, won't run. I'm using the latest OS build.

Last edited by Howard S. : 01-16-2010 at 01:45 PM.
Offline  
Old 01-16-2010, 03:40 PM   #2 (permalink)
BlackBerry Master
 
Trimix's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: smelLA, caLAMEfornia
Model: 8320
OS: 4.5.0.182
PIN: infarina
Carrier: of alotta bacteria
Posts: 4,932
Post Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (The Dacia Sandero of data plan)

Never had a problem with 4.2. What sort of issues are you having?
Offline  
Old 01-16-2010, 03:48 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2009
Model: 9700
OS: 5.0.0.602
PIN: the tail on the donkey
Carrier: AT&T
Posts: 57
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the higher version beta for a while, but didn't like some of the things about it. Was able to reload 4.2 and running with no problem.
Offline  
Old 01-16-2010, 09:01 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Nov 2007
Location: Greensboro, NC, U.S.A.
Model: 8530
OS: 5.0.0.459
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 523
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Howard S. View Post
Has anyone else had a problem using OM 4.2? Beta 5.2 works fine, but 4.2, which I still prefer for the time being, won't run. I'm using the latest OS build.
If you're using OS 5 make sure you have the connection type set to HTTP. It seems Opera Mini (4.2 and 5 beta) don't work using socket on OS 5.
Offline  
Old 01-19-2010, 02:15 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2010
Model: 7100i
PIN: N/A
Carrier: boost unlimited
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

well i cant find where to post a thread on this site but i am having a problem with my 7100i using opera mini 4.2 as well it says something about cant establish connection if anyone can help please and thank you so much
Offline  
Old 01-19-2010, 04:56 PM   #6 (permalink)
BlackBerry Master
 
Trimix's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: smelLA, caLAMEfornia
Model: 8320
OS: 4.5.0.182
PIN: infarina
Carrier: of alotta bacteria
Posts: 4,932
Post Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (The Dacia Sandero of data plan)

Did it suddenly/recently stop working? Sometimes that error message means there's a disruption in service (either carrier or OM).
Offline  
Old 01-19-2010, 06:11 PM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2010
Model: 7100i
PIN: N/A
Carrier: boost unlimited
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Trimix View Post
Wirelessly posted (The Dacia Sandero of data plan)

Did it suddenly/recently stop working? Sometimes that error message means there's a disruption in service (either carrier or OM).
this is exact word for word what is says when i click on it
Error starting
operette$2dhifi:
Class
'javax.microedition.i
o.file.FileConnection
'not found.

i wrote it just as it appears on my screen so it would be easier for you to help me i found how to start a thread i think but its title will be 7100i help urgent so if you see it write what you think on that thread so i am not using up space on this guys thread but if you cant find my thread write me back on this one please thank you
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.