BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-25-2004, 10:12 AM   #1 (permalink)
jpl
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Model: 8130
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Offline  
Old 11-25-2004, 10:21 AM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,796
Post Thanks: 33
Thanked 441 Times in 381 Posts
Default

Offline  
Old 11-25-2004, 12:48 PM   #3 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Mark Rejhon's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Model: Bold
Carrier: Rogers
Posts: 4,870
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

__________________
Thanks,
Mark Rejhon
Author of XMPP extension XEP-0301:
www.xmpp.org/extensions/xep-0301.html - specification
www.realjabber.org - open source
Offline  
Old 01-20-2005, 01:55 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 152
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Need some help...Blackberry lost all color and icons??

I installed the add on themes from a FAQ on this board and then decided to take them off. To un-install them I went to options--> applications --> and deleted Add-On themes. When my 7290 rebooted, everything is in black and white. It looks like I'm using a blackberry from 5 years ago. Please help me get back on track. Thanks

Pritam
__________________
Verizon 8130 - Back in Prime Time!!
Verizon Storm - gone
AT&T/Cingular 7280,7290,7130c,8100, 8310 - gone
Offline  
Old 01-20-2005, 02:26 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 152
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

no worries on this...I just re-installed 3.8 and all is back...but still trying to figure out what happened.
__________________
Verizon 8130 - Back in Prime Time!!
Verizon Storm - gone
AT&T/Cingular 7280,7290,7130c,8100, 8310 - gone
Offline  
Old 01-20-2005, 03:58 PM   #6 (permalink)
BBF Veteran User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Hotwiring another Cessna
Model: OU812
Carrier: Nintendo
Posts: 3,492
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same thing happened to me on a 4.0 load. Had to reinstall and it was fixed, but I couldn't duplicate the problem.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.