BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-20-2006, 04:48 AM   #1 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
jdjleo's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: PacBell
Model: 8700c
Carrier: at&t
Posts: 286
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Thumbs down BB Today: Bad DNS Address???

Please Login to Remove!

When using the BB Today application, my weather and stocks arent reporting...bad DNS Adress? What is this? How do i fix it?

Was working fine..then DNS error...then working...and now DNS error?

Help???
__________________
-jdjleo-
Decepticon Leader
8700c Telstra Zen
The New at&t

Last edited by jdjleo : 06-20-2006 at 04:51 AM. Reason: wrong word
Offline  
Old 06-21-2006, 12:43 AM   #2 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
DallasFlier's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Dallas, TX
Model: 9800
OS: 6.0.0.666
PIN: OT NOIR
Carrier: AT&T/Cingular/AT&T
Posts: 1,741
Post Thanks: 30
Thanked 20 Times in 15 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jdjleo
Was working fine..then DNS error...then working...and now DNS error?
That's my experience the last week also - started happening about the time I upgraded to BIS 2.0, but I can't say for sure that's the problem - although I've made no other changes. Very strange, as you say, it comes and goes - when I get a DNS error, I've just started laying it down and ignoring it, and half an hour or an hour later, its working again - for a while. Glad to know I'm not the only one seeing it, at least. Would be interesting to hear from others - is this isolated to Cingular, and only to BIS 2.0, or not?
__________________
Top 50 Year Win%: Nebraska-.785 tOSU-.768 Penn St-.740
Oklahoma-.740 Texas-.733 Alabama-.729 Michigan-.724 USC-.723
Dominance! The HUSKER Tradition!
Offline  
Old 06-21-2006, 04:56 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
jdjleo's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: PacBell
Model: 8700c
Carrier: at&t
Posts: 286
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I use the BIS 1.8.

Hasnt happened in a while that i have noticed?

I am surprised there isnt anyone else chiming in on this??

Anybody?
__________________
-jdjleo-
Decepticon Leader
8700c Telstra Zen
The New at&t
Offline  
Old 06-21-2006, 08:50 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2006
Location: MD
Model: 8800
Carrier: ATT
Posts: 36
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem here. Running BIS2 on Cingular.
Offline  
Old 06-23-2006, 10:41 AM   #5 (permalink)
EcC
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2006
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Geeting bas dns today. Im on BIS 2.0 Anyone having the same issue?
Offline  
Old 06-23-2006, 12:51 PM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
paulmac's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Upstate NY
Model: Storm
PIN: Ask
Carrier: Verizon
Posts: 277
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My only issue has been the TCP\APN settings. I put them in, save, and then re-start. All good for a while, but seems like every week or so, they disappear and I have to input them again. Wish once they were set, they would just stay.
Offline  
Old 06-23-2006, 03:58 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Stabs's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: 8130
Carrier: Sprint
Posts: 104
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same with me, been happening like that for the past couple of weeks.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.