BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-09-2006, 02:12 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2006
Model: 7100T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Opera and WAP specific web sites problem

Please Login to Remove!

I downloaded Opera Mini and got it working thanks to some of the threads on here, however, I have run into a problem with WAP sites. It seems that normal non-WAP specific sites load fine, but WAP sites display a blank page. For example www blackberryforums com works, wap blackberryforums com does not. The default browser is able to display both pages without any problems. Anyone have any ideas on what might be causing this odd behavior by Opera?
Offline  
Old 07-09-2006, 02:43 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
adamlau's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Far Away...
Model: 8900
OS: 5.0.0.314
Carrier: AT&T
Posts: 850
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Display issues exhibited by Opera Mini generally stem from either one of two reasons, or both. First is the lack of JavaScript support. Second, the compression server may have improperly recognized and/or improperly parsed/compressed the page before sending it over to the client residing on the mobile device.
__________________
xxx40657;xxx33683;xxx23376;xxx25163;xxx26426;xxx31532;xxx19968;
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.