BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-14-2006, 02:16 PM   #21 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cleveland, Ohio
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 320
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Uninstall before wipe

Please Login to Remove!

I suggest you do a full uninstall before wiping. I did wipe my handheld but for other reasons, I suggest you try a ful uninstall before a wipe. Also, be sure to reset your firewall settings if they are on just in case. Hope this helps.
Offline  
Old 08-14-2006, 08:12 PM   #22 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8100
Carrier: O2
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

4.0.5 works for me as well, on a clean TELSTRA 4.1.0.309
Offline  
Old 08-15-2006, 01:04 AM   #23 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2006
Location: G
Model: 8700
Carrier: Cingular
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ddiamond77
The update did nothing for me. I still freeze at the splash screen. Why do I have this feeling I have a handheld wipe in my future?
Are you sure that you have valid installation, check version of your files in zip installation and version of device files
Offline  
Old 08-15-2006, 09:25 AM   #24 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2005
Location: Pittsburgh, PA
Model: 7290
Carrier: AT&T
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Still does not work for me. Did a complete uninstall of 3.3.2. Installed 4.0.5 and hangs up at the splash screen.
__________________
Ron Sustich
Siemens Energy & Automation
Offline  
Old 08-15-2006, 10:17 AM   #25 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2004
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 101
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sustrw
Still does not work for me. Did a complete uninstall of 3.3.2. Installed 4.0.5 and hangs up at the splash screen.
Neither 4.04 or 4.05 have worked for me. Both hang up on the splash screen. The support team at IM+ have even had me try the WAP version and it does the same thing. The software is just bugged.
Offline  
Old 08-16-2006, 03:30 AM   #26 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2006
Location: G
Model: 8700
Carrier: Cingular
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by cfjacksn
Neither 4.04 or 4.05 have worked for me. Both hang up on the splash screen. The support team at IM+ have even had me try the WAP version and it does the same thing. The software is just bugged.
What about 4.0.6 ? e-mail to [email address]
Offline  
Old 08-16-2006, 04:49 PM   #27 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2004
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 101
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dahov
What about 4.0.6 ? e-mail to [email address]
Same thing with 4.06. They emailed me two versions of the test beta 4.06 and neither of them work. They both hung on the splash screen. Same for the WAP version.
Offline  
Old 08-17-2006, 03:19 AM   #28 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Location: Ohio
Model: 9000
PIN: 249E9788
Carrier: AT&T
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Funny thing was i found this problem in the beta testing and reported it and they still launched without a fix...
Offline  
Old 08-17-2006, 10:36 PM   #29 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2005
Model: 8800
Carrier: Cingular
Posts: 37
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by darkhorse
Funny thing was i found this problem in the beta testing and reported it and they still launched without a fix...
I reported it during the beta testing as well. This is very uncharacteristic of Shapeservices too. Up until now their support people have been extremely helpful. I have been using IM+ for about a year now.
Offline  
Old 08-18-2006, 05:25 AM   #30 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2005
Location: Ohio
Model: 9000
PIN: 249E9788
Carrier: AT&T
Posts: 49
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

From the way they responded to me, they made it sound like i was the only person having this problem. Looks like that was not the case, however.
Offline  
Old 08-18-2006, 01:06 PM   #31 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2006
Location: G
Model: 8700
Carrier: Cingular
Posts: 51
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi, now 4.1
Offline  
Old 08-18-2006, 03:36 PM   #32 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2005
Location: Pittsburgh, PA
Model: 7290
Carrier: AT&T
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OK V 4.1 Works!!!

I had V3.3.2. Tried all the V 4.0x without success.

Now I just removed V3.3.2, rebooted and then did an OTA install of V4.1.

Auto-configuration ran through its thing, and lo and behold, I am now online.:
__________________
Ron Sustich
Siemens Energy & Automation
Offline  
Old 08-18-2006, 04:15 PM   #33 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
pizzicar's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Arizona
Model: None
Carrier: Verizon
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What address did you use for the OTA of 4.1. I tried using the WAP browser at wap.shapeservices.com and I get the error message of:

907 Invalid COD Unable to import ZIP file.


EDIT:*** never mind - I used the normal browser at the wap address and it was able to download

Last edited by pizzicar : 08-18-2006 at 04:28 PM.
Offline  
Old 08-18-2006, 04:45 PM   #34 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2004
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 101
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Contacted by Shape Services

I was contacted by Shape Services, who have been very helpful by the way. Perhaps those of you who have had problems with customer services, may have been victims of a communication problem. The company may have difficulties with the English language and quite easily could have misinterpreted your inquiries.

Anyway, I was emailed version 4.0.7 and it successfully autoconfigured and logged on to their server. I was able to log on to each of the services I have accounts with and send and receive messages. So, if you're one of those who have been waiting to get back online, contact them and ask for their latest version.
Offline  
Old 08-18-2006, 06:57 PM   #35 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Im confused. I think i purchased the IM+. Do they send u a licence or registration number
Offline  
Old 08-19-2006, 05:03 PM   #36 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2004
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 101
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Clingpeach
Im confused. I think i purchased the IM+. Do they send u a licence or registration number
When you purchase the software, you're given a registration code. It's sent to the email you used at the time of purchase.
Offline  
Old 08-25-2006, 12:36 AM   #37 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
yunone's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Seattle, WA
Model: 8310
Carrier: ATT
Posts: 265
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

anyone know where i can get version 3.3.2?
thats the only version that worked on my device

version 4.1 doesnt work, hangs on splash screen, tried the radio off work around


Shape services hasnt responded to my week old request i sent to them

thanks in advance
Offline  
Old 08-25-2006, 12:53 AM   #38 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2004
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 101
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Here is the link for the older version:

http://www.shapeservices.com/freedow...gular3.3.2.zip

However, they have a newer version posted on their web site that works for me.
Offline  
Old 08-25-2006, 12:55 AM   #39 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
yunone's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Seattle, WA
Model: 8310
Carrier: ATT
Posts: 265
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thank you CF


the new version still has me hanging at the splash screen


i am going to try a master reset and re install
Offline  
Old 08-25-2006, 01:10 AM   #40 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
flash24's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: San Antonio, TX
Model: 9930
OS: 7.1
PIN: 3319688F
Carrier: Verizon
Posts: 2,178
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yak-on is great for me... no issues
__________________
http://twitter.com/billydasco

Proud to Serve USAF
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Mac A128 3/8" Female Drive to 1/4" Male Drive Adapter Reducer Vintage USA Made
$9.99
Mac A128 3/8Vintage 1/2" Drive MAC VUI 166T 6 Point Impact Swivel Socket
$11.95
Vintage 1/2VINTAGE APPLE MOUSEPAD II IIC IIE MAC MACINTOSH 1984 1985 RETRO
$9.99
VINTAGE APPLE MOUSEPAD II IIC IIE MAC MACINTOSH 1984 1985 RETRO pictureVintage Mac Tools Offset Slotted Screwdriver OD2 USA
$9.99
Vintage Mac Tools Offset Slotted Screwdriver OD2 USA pictureVintage 1976 MAC TOOLS D.C. 75 Amperes Meter/Gauge W Box Instructions
$19.99
Vintage 1976 MAC TOOLS D.C. 75 Amperes Meter/Gauge W Box Instructions picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.