BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-08-2007, 01:45 PM   #401 (permalink)
CrackBerry Addict
 
lraed74's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Columbus, OH
Model: S2
OS: 5.0
Carrier: Verizon
Posts: 720
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

I've downloaded/installed, I keep getting 'Uncaught exception:java.lang.NullPointerException' each time after it starts up
Offline  
Old 03-08-2007, 05:50 PM   #402 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 77
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by lraed74
I've downloaded/installed, I keep getting 'Uncaught exception:java.lang.NullPointerException' each time after it starts up
Ooops didn't realize that was still in there. Should be OK now... was trying to fix up some SMS stuff.
Offline  
Old 03-08-2007, 07:48 PM   #403 (permalink)
CrackBerry Addict
 
lraed74's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Columbus, OH
Model: S2
OS: 5.0
Carrier: Verizon
Posts: 720
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OK, now I'm getting 'Error starting BlackBerryAlerts: Module 'BlackBerryAlerts' attempts to access a secure API


No luck today with this so far.
Offline  
Old 03-09-2007, 01:08 AM   #404 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Apr 2005
Location: NYC
Model: 8800
Carrier: Cingular
Posts: 109
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by lraed74
OK, now I'm getting 'Error starting BlackBerryAlerts: Module 'BlackBerryAlerts' attempts to access a secure API


No luck today with this so far.
I'm getting the same error.
__________________
^^^^^^^^^^^^^^^^^^
rel
Blackberry 8800
PIN 23F257DB

Offline  
Old 03-09-2007, 08:09 AM   #405 (permalink)
CrackBerry Addict
 
lraed74's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Columbus, OH
Model: S2
OS: 5.0
Carrier: Verizon
Posts: 720
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

At least its not only me, I tried several different ways...OTA/DTM to load it on and I always get an error.
Offline  
Old 03-09-2007, 08:33 AM   #406 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 77
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by lraed74
At least its not only me, I tried several different ways...OTA/DTM to load it on and I always get an error.
OK let me bring the server down... will work on this issue and 8800 issue
Offline  
Old 03-09-2007, 09:30 AM   #407 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by lraed74
OK, now I'm getting 'Error starting BlackBerryAlerts: Module 'BlackBerryAlerts' attempts to access a secure API

Mel, I am wanting to try your app as well, downloaded the program and I am getting the same error mentioned above.

Me:
8700g v4.1.0.346

Thanks for your help and support...
Offline  
Old 03-09-2007, 10:13 AM   #408 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
[IFC]Area51's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: NYC Konkrete Jungle
Model: 9650
OS: 6.0.0.280
PIN: GU!!!
Carrier: Sprint PCS
Posts: 494
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have a suggestion for the program, "if possible". Can you make a color palette at the bottom of the setting screen basically replacing the RGB values with a color palette to change it's place (i'll say like, 240 in width and as high as you can go on height). Maybe use the trackball " pearl " to navigate around freely within the palette and maybe have some sort of picture in picture effect and show a descent sized square on the upper left giving you a preview of the color as you go around the palette and then select it.
__________________
BlackBerry 9650 6.0.0.280
Platform 4.4.0.185
|...................Sprint..................|
8100|8300|8310|8320|8900|9000|9700|9650
Offline  
Old 03-09-2007, 10:22 AM   #409 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2007
Model: 9530
Carrier: Verizon
Posts: 114
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

uh oh..came across something i dont like...love how all the messages/missed calls will blink forever

but just realized a problem for incoming calls...there isnt an option to control the incoming call color or rate of led flashes for the incoming call...is that true????????????????????????????
Offline  
Old 03-09-2007, 05:24 PM   #410 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Velcrohead's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I ran across this program on handago and I can't get the LEDS to change. I have program control LED and even under my volume options for vibrate I have it set to repeat option LED FLASHING. It just flashes red like normal, even though I have it set to blue.

The test runs through the LED colors fine, what am I missing?
Offline  
Old 03-09-2007, 05:44 PM   #411 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 77
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by crucifixion
uh oh..came across something i dont like...love how all the messages/missed calls will blink forever

but just realized a problem for incoming calls...there isnt an option to control the incoming call color or rate of led flashes for the incoming call...is that true????????????????????????????
The program doesn't do anything for incoming calls, only missed calls. So as it's incoming it'll flash like normal I guess.
Offline  
Old 03-09-2007, 05:46 PM   #412 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 77
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Velcrohead
I ran across this program on handago and I can't get the LEDS to change. I have program control LED and even under my volume options for vibrate I have it set to repeat option LED FLASHING. It just flashes red like normal, even though I have it set to blue.

The test runs through the LED colors fine, what am I missing?
Assuming you have a multi color LED (7100, 8100, 8700)

Try changing repeat option to none.
Offline  
Old 03-09-2007, 06:17 PM   #413 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Velcrohead's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah I have a Pearl (8100) and it changes the LED for e-mails. But not for SMS Text Messages.

I tried switching the repeat setting on and off and it still blinks red like normal. I even tried switching to different colors.

Any ideas?
Offline  
Old 03-09-2007, 10:48 PM   #414 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Velcrohead's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Well from what I have read its not even alerting me of SMS messages as I have seen it has for others on this forum.

Although it does alert my of e-mails....

I was going to install the application and just as I deleted it I remembered I didn't have it saved anywhere, and all the super links in this topic time out.

Last edited by Velcrohead : 03-09-2007 at 11:17 PM.
Offline  
Old 03-10-2007, 11:32 AM   #415 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Feb 2007
Location: South Florida
Model: 9530
OS: 4.7.0.109
Carrier: Verizon
Posts: 55
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Is the server down? I cannot download the program?
Offline  
Old 03-10-2007, 11:45 AM   #416 (permalink)
New Member
 
wakar's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: 9780
Carrier: Vodafone UK
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by BByMel
OK let me bring the server down... will work on this issue and 8800 issue

As you can see from Mel's post above, the server has been taken down to carry out some work on the BBAlerts issues reported

regards
wakar
Offline  
Old 03-11-2007, 11:37 PM   #417 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Velcrohead's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8100/4.2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Any updates? My trial is up soon and I really wanted to try this app with SMS messages. Its not working properly after numerous installs.
Offline  
Old 03-12-2007, 06:37 PM   #418 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8100
Carrier: Rogers
Posts: 77
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nope got the 8800 version partially working but I still can't see anything wrong with SMS.
So could be a while until SMS works for you.

Quote:
Originally Posted by Velcrohead
Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8100/4.2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Any updates? My trial is up soon and I really wanted to try this app with SMS messages. Its not working properly after numerous installs.
Offline  
Old 03-13-2007, 02:58 AM   #419 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Velcrohead's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 68
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) BlackBerry8100/4.2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Hey Mel,

Any links with past or an updated version I could give a shot on my pearl for the SMS alerts? All I have been able to find is the 1.3 version. I would even be willing to try an old version.
Offline  
Old 03-13-2007, 08:53 AM   #420 (permalink)
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Model: 8703C
Carrier: Verizon
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Berry Alerts stopped working on Sunday; any issues with DST? I received a message that BerryAlerts was attempting to access logs and I declined. I tried to download the 1.3 version again, but receiving an error. Please help! I love this program.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.