BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-26-2006, 03:24 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8890
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Best way to install 3rd party software

Please Login to Remove!

I'm using PocketMac to install 3rd party software, but doesn't seem to work. It gets on my blackberry but software doesn't work, never connects to the internet.

Help!
Offline  
Old 12-26-2006, 03:35 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
RoadRider's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Il
Model: 8310
Carrier: ATT
Posts: 738
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Did it reset after installing? If not, try pulling the battery for 30 seconds or so.
Offline  
Old 12-26-2006, 03:41 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8890
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I tired both and I have the same error message on opera mini - Failed to connect to internet.
Offline  
Old 12-26-2006, 03:52 PM   #4 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

Please don't double post. I already answered your question in anothe post.

No data plan, no data, internet, email, etc.
Offline  
Old 12-26-2006, 03:54 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8890
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have a data plan, no need to be rude.
Offline  
Old 12-26-2006, 03:56 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8890
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

just no BES...
Offline  
Old 12-26-2006, 03:57 PM   #7 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

Your post in the other thread about this said "if I had a data plan." I misunderstood. Either way it's still not necessary to double post. We will help if we can.
Offline  
Old 12-26-2006, 04:02 PM   #8 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

I think your issue is in TCP Settings....You'll need to go to Options >Advanced Options >TCP and enter the proper apn. The settings are carrier dependent. Search for TCP Settings or APN and I'm sure you'll find the correct ones. They've been posted many times. I don't know what they are for you since I don't know who your provider is.
Offline  
Old 12-26-2006, 04:09 PM   #9 (permalink)
New Member
 
Join Date: Dec 2006
Model: 8890
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Fixed. Thanks for your help.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.