BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 01-10-2007, 03:01 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2006
Location: Jackson, MS
Model: 8100
Carrier: ATT Wireless
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BB Weather

Please Login to Remove!

hello...
i am having a problem with BB Weather...under Location ID I have this...

USMS0175

it is for Jackson Mississippi...however, BB Weather gives me an error message like this...

Error: Invalid url parameter

someone please help me out...thank you very much in advance...
Offline  
Old 01-10-2007, 03:07 PM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
moosehead's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Charlotte, NC
Model: 8700c
PIN: tucked behind a bunker
Carrier: AT&T
Posts: 965
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Added USMS0175 and it worked for me. Current temp is 55degrees. Is this your first time using BBWeather? Or did this work before and u are now getting this error?

Last edited by moosehead : 01-10-2007 at 03:12 PM.
Offline  
Old 01-10-2007, 03:33 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2006
Location: Jackson, MS
Model: 8100
Carrier: ATT Wireless
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

first time using...obviously having newbie troubles...i will try again...
Offline  
Old 01-10-2007, 03:34 PM   #4 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: i5s
Carrier: AT&T
Posts: 27,773
Post Thanks: 32
Thanked 439 Times in 379 Posts
Default

Or (the easy route) put in the ZIP code...
Offline  
Old 01-10-2007, 03:35 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2006
Location: Jackson, MS
Model: 8100
Carrier: ATT Wireless
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i had to check the option "Disable MDS Proxy"...then it worked...
Offline  
Old 01-10-2007, 03:42 PM   #6 (permalink)
CrackBerry Addict
 
moosehead's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Charlotte, NC
Model: 8700c
PIN: tucked behind a bunker
Carrier: AT&T
Posts: 965
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dburk406
first time using...obviously having newbie troubles...i will try again...
No worries. You have to start somewhere. Who is your provider?

Two things to search on:

1) Your APN settings based on your provider
2)Disable the MDS proxy checkbox

I'm with cingular and this is my APN settings. It's different for each provider.

Go to Options->TCP
APN: wap.cingular
Username:WAP@CINGULARGPRS.COM
Password: CINGULAR1
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.