BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-11-2007, 05:39 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
JerseyMarine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jersey Shore
Model: 9000
OS: 4.5.0.55
PIN: 249e97d7
Carrier: AT&T
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation bbweather

Please Login to Remove!

ok. i have read all the post i can find on here but i still can not get it to work. it keeps saying open tunnel failure. i hav cingular and the pearl..duh.. i checked everything i have read on here and i cant get it to work. i have a profile setup and used the zip code........please help
Offline  
Old 02-11-2007, 05:49 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
Stinsonddog's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Northern California
Model: 9700
PIN: Agaboobie
Carrier: AT&T
Posts: 5,518
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (8700c: BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

So you have a data plan and internet access. Do you have the service book IPPP for 5 click?
__________________
Shortcuts Rule!! Download Link:[Stinsonddog's Blackberry Tips ] GET TORCHED
@ Stinsonddog
Offline  
Old 02-11-2007, 05:51 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
JerseyMarine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jersey Shore
Model: 9000
OS: 4.5.0.55
PIN: 249e97d7
Carrier: AT&T
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes i have that
Offline  
Old 02-11-2007, 05:51 PM   #4 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

While you read all the posts, have you disabled the MDS proxy (under BB weather > options, place check mark in the box); set the APN (main screen options > advanced > TCP, with your carrier settings; and then remove your battery and do a reboot.



Try those and let us know?

Last edited by JSanders : 02-11-2007 at 05:53 PM.
Offline  
Old 02-11-2007, 05:54 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
JerseyMarine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jersey Shore
Model: 9000
OS: 4.5.0.55
PIN: 249e97d7
Carrier: AT&T
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i tried that also.
Offline  
Old 02-11-2007, 06:09 PM   #6 (permalink)
BBF Moderator
 
Stinsonddog's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Northern California
Model: 9700
PIN: Agaboobie
Carrier: AT&T
Posts: 5,518
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (8700c: BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Try getting version .75 from my tips site. Don't think it will matter but try including the items in this thread.
__________________
Shortcuts Rule!! Download Link:[Stinsonddog's Blackberry Tips ] GET TORCHED
@ Stinsonddog
Offline  
Old 02-11-2007, 06:20 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
JerseyMarine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jersey Shore
Model: 9000
OS: 4.5.0.55
PIN: 249e97d7
Carrier: AT&T
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok, i just put version .75 on my phone, made a profile, check disable mds, and it still not work.it still says open tunnel failure
Offline  
Old 02-11-2007, 06:21 PM   #8 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

And set your APN? And a battery pull reset after all that.
Offline  
Old 02-11-2007, 06:24 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
JerseyMarine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jersey Shore
Model: 9000
OS: 4.5.0.55
PIN: 249e97d7
Carrier: AT&T
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have cingular.. it says APN wap.cingulargprs.com username is [email address] and the password is cingular1
then i took the battry out and waited 30 sec, and it still says it
Offline  
Old 02-11-2007, 05:34 PM   #10 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

try two things: only wap as the username, save, battery pull reboot. If not, remove username and pw completely and reboot. I have TMO, and don't knoe the cingular settings. But some don't require username and pw.
Offline  
Old 02-11-2007, 05:48 PM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
JerseyMarine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jersey Shore
Model: 9000
OS: 4.5.0.55
PIN: 249e97d7
Carrier: AT&T
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

lol.....ok i just did both and still the same thing
Offline  
Old 02-11-2007, 05:52 PM   #12 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
JerseyMarine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jersey Shore
Model: 9000
OS: 4.5.0.55
PIN: 249e97d7
Carrier: AT&T
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile

ok i got it at last.....Go to Options->TCP
APN: wap.cingular
Username:WAP@CINGULARGPRS.COM
Password: CINGULAR1



i had the wrong apn.....i had wap.cingulargprs

thanks to all for the help........
Offline  
Old 02-11-2007, 05:56 PM   #13 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Cool.

I've had the same frustration setting mine up also. But it does work, believe me, and is a good program.

Last edited by JSanders : 02-11-2007 at 05:58 PM.
Offline  
Old 02-11-2007, 06:17 PM   #14 (permalink)
BBF Moderator
 
Stinsonddog's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Northern California
Model: 9700
PIN: Agaboobie
Carrier: AT&T
Posts: 5,518
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok so what the weather where you live and what are you cooking us all for dinner.
__________________
Shortcuts Rule!! Download Link:[Stinsonddog's Blackberry Tips ] GET TORCHED
@ Stinsonddog
Offline  
Old 02-11-2007, 06:19 PM   #15 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
JerseyMarine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Jersey Shore
Model: 9000
OS: 4.5.0.55
PIN: 249e97d7
Carrier: AT&T
Posts: 80
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

its 23 here and burger king for dinner
Offline  
Old 02-12-2007, 10:05 PM   #16 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: dfg
Model: 8100
Carrier: tmo
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i just download bbweather and i have tmobile.... I OPEN THE APPLICATION AND IT SAYS" ERROR: NO WEATHER PROFILES SPECIFIED" AND I TRY AND USE THE MENU BUTTON BUT NOTHING HAPPENS.. WHAT DO I DO?
Offline  
Old 02-13-2007, 12:08 AM   #17 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

The BBWeather program locks up if you hit the menu button at first.

Remove the battery and reboot the phone.

Now follow these instructions Exactly.

1. Click on BBWeather.
2. When it says error: no weather profiles, etc. Click on the Pearl to select ok. (do not click on the menu button)
3. Now click the Pearl again to get the menu.
4. Select "Options" and add your weather programs.
5. You can now use the menu button whenever you want.
Offline  
Old 03-03-2007, 06:35 PM   #18 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: St. Louis, MO
Model: 8100
PIN: 23EF8664
Carrier: T-Mobile
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by tylertrue
i just download bbweather and i have tmobile.... I OPEN THE APPLICATION AND IT SAYS" ERROR: NO WEATHER PROFILES SPECIFIED" AND I TRY AND USE THE MENU BUTTON BUT NOTHING HAPPENS.. WHAT DO I DO?
I am having the same problem, when I click on the options button, it says current profile empty, when I try to create a profile, it asks for a location id, I've tried putting my zip code, and stl for St. Louis, but neither work, any ideas?

thanks!
Offline  
Old 03-03-2007, 06:41 PM   #19 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

Use zip code for location ID and then type in a description for the profile. AFter you do that what is the error you are getting?
Offline  
Old 03-05-2007, 10:55 AM   #20 (permalink)
g3o
Knows Where the Search Button Is
 
g3o's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Madison
Model: 8100
PIN: 23F50740
Carrier: AT&T
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Searched more after class ... fixed it all up. :D

Last edited by g3o : 03-05-2007 at 06:43 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.