BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-07-2007, 10:50 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2007
Model: 7510
Carrier: Boost Mobile (nextel prepaid)
Posts: 63
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation PRoblem with operamini: cant view forums!

Please Login to Remove!

I log into a forum site and all I see are he headers! (name, joindate, avitar, subject) then the place for the post is empty, asif the post has just hit the spacebar and posted it, it's this way all thw ay down... though if I clock "reply with quote" then the replypage comes up and the text area has the post, so I know it's reading it, but it wont display it!

I wasn't doing this before, I dont know if it's a glitch in a new version of the forum software (I think the sites are all using PHPbb) or if it's a glitch on operaMini...

Any suggestions? or am I going to have to just hard-reset and reinstall?
__________________
BB 7510 (iDEN), with Boost Mobile (Nextel) W Unlimited Data - No BB serviceplan and I still get unlimited inet browsing! All for app $10 a month!
Offline  
Old 04-14-2007, 12:18 AM   #2 (permalink)
CrackBerry Addict
 
theBorg's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Silicon Valley
Model: 83/81
PIN: TO
Carrier: AT&T 8310, 8100, 7100
Posts: 614
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I noticed this with the new version of the forum. Using the WAP version of the site helps, but is a bit cumbersome.
__________________
--------------
8300 Curve: viigo, gmail, google maps, way too many emails/day
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.