BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-11-2005, 11:55 PM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
jacobsaa's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Chicago
Model: 9000
OS: .297
PIN: N/A
Carrier: The New AT&T
Posts: 873
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Here Is The New Verichat!

Please Login to Remove!

I have attached what I was sent from Verichat. (If I am not supposed to do this, I apologize in advance. Please take it down)

Click Here ---> http://www.filibusterer.com/VeriChat_bby.zip
__________________
RETIRED: 7230, 7290, 8700G, 8320, 8900. 9000 BOLD

Politicin' 24/7
Offline  
Old 05-12-2005, 12:21 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2004
Location: Florida
Model: 7520
Posts: 197
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i knew uninstalling would hose the whole thing..

if i select the alx file i get no additional applications error and when i just check the box in the apploader it says it can install due to a missing file.. GRR!
__________________
PCNeTGeeK

Friends Dont Let Friends Call Nextel BlackBerry Support, They Direct Them To The Friendly BlackBerryForums.Com Support..

PIN: 40082120
Offline  
Old 05-12-2005, 12:29 AM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
jacobsaa's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Chicago
Model: 9000
OS: .297
PIN: N/A
Carrier: The New AT&T
Posts: 873
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i just installed it today. it worked ok for me. I use tmobile serivce?
__________________
RETIRED: 7230, 7290, 8700G, 8320, 8900. 9000 BOLD

Politicin' 24/7
Offline  
Old 05-12-2005, 01:02 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Mar 2005
Location: San Francisco
Model: Bold
Carrier: ATT
Posts: 941
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have t mobile and my connection keeps timing out.
Offline  
Old 05-12-2005, 02:49 PM   #5 (permalink)
CrackBerry Addict
 
jacobsaa's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Chicago
Model: 9000
OS: .297
PIN: N/A
Carrier: The New AT&T
Posts: 873
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mine was doing the same thing. I just kept trying it over and over and it worked. I was in a "full bars" zone.
__________________
RETIRED: 7230, 7290, 8700G, 8320, 8900. 9000 BOLD

Politicin' 24/7
Offline  
Old 05-12-2005, 11:42 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Flint, MI
Model: 9630
OS: 5.0.0.419
Carrier: Verizon
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just out of curiousity what version number is this?
Offline  
Old 05-12-2005, 11:54 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2004
Location: Florida
Model: 7520
Posts: 197
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i believe 2.17b
__________________
PCNeTGeeK

Friends Dont Let Friends Call Nextel BlackBerry Support, They Direct Them To The Friendly BlackBerryForums.Com Support..

PIN: 40082120
Offline  
Old 05-13-2005, 08:32 AM   #8 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes 2.17b and so far so good I like it.
Offline  
Old 05-13-2005, 10:03 AM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Location: New York
Model: 7100i
Carrier: Nextel
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Installed that version and still disconnects periodically on my 7520 but it is better. One thing is wierd though, Yahoo is signed in but I can't send or receive messages. Very weird.
Offline  
Old 05-13-2005, 10:06 AM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: Flint, MI
Model: 9630
OS: 5.0.0.419
Carrier: Verizon
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Cool thanks!
Offline  
Old 05-13-2005, 10:59 AM   #11 (permalink)
CrackBerry Addict
 
jacobsaa's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Chicago
Model: 9000
OS: .297
PIN: N/A
Carrier: The New AT&T
Posts: 873
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, This is in no way a guaranteed version. This is simply what I got from PDAapps. It works wonders on my berry, but who knows. I specifically told them I use T-Mobile after they asked so that may be why. Anyways, go for it.
__________________
RETIRED: 7230, 7290, 8700G, 8320, 8900. 9000 BOLD

Politicin' 24/7
Offline  
Old 05-13-2005, 01:28 PM   #12 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think because of the way nextels system is configured we will always get disconnected. Just like on the HTML browser we cant stay connected to it and use the phone at the same time like others can.
Offline  
Old 05-13-2005, 03:04 PM   #13 (permalink)
CrackBerry Addict
 
jacobsaa's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Chicago
Model: 9000
OS: .297
PIN: N/A
Carrier: The New AT&T
Posts: 873
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

That may be the reason. It is still working well (2 days later) and everything seems better. It could quite possibly be carrier related.
__________________
RETIRED: 7230, 7290, 8700G, 8320, 8900. 9000 BOLD

Politicin' 24/7
Offline  
Old 05-13-2005, 03:06 PM   #14 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I only loose connection when I loose a signal it appears and the area I work in is spotty coverage indeed. I have to go outside my Job trailer to make a call if I move one foot to the left or the right I loose signal.. only three places in my site I can make calls or email.
Offline  
Old 05-13-2005, 03:48 PM   #15 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2005
Model: 7250
Carrier: verizon
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default installation problems

I seem to have similar installation problems. I can only do ota updates for verichat. The application loader gives me missing file "images" problem. I cant even use the application loader for other applications. Any suggestions (i have uninstalled verichat on blackerry, downloaded new versions etc.)
Offline  
Old 05-13-2005, 05:58 PM   #16 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
katieraine's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Arizona, USA
Model: 8700
Carrier: Cingular/ATT
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Timeouts

Installation went fine from desktop installer for me, but I'm getting connection timeouts. I'm in a 4bar spot, so I dunno if that's the issue or not. (Cingular 7290 user.)

-k
Offline  
Old 05-15-2005, 07:54 PM   #17 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Polo_KA's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: atlanta
Model: 8820
Carrier: T-Mobile
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

"The application Verichat has attempted to open a connection to a location inside the firewall and outside the firewall which is not allowed by your IT policy." That is the message I am gett from my bb7520. Any way to fix it?
Offline  
Old 05-16-2005, 02:06 AM   #18 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 8800
Carrier: AT&T
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default DNS address

I get a "Bad DNS Address" when i try to log into VeriChat. was on the phone with Cingular for over an hour and the had my use blackberry.net as my APN. Has anyone come accross such and error message and what was the action taken.
Offline  
Old 05-16-2005, 12:54 PM   #19 (permalink)
CrackBerry Addict
 
BBFreak's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Waukegan, IL
Model: 9000
OS: 4.6.0.167
PIN: If you knew me you would have it!
Carrier: T-Mobile
Posts: 679
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Good job jacobsaa.
__________________
Blackberry Veteran
"Today is the tomorrow you worried about yesterday."

Looking to buy or sale used car audio?
www.caraudioclassifieds.org
Offline  
Old 05-16-2005, 03:51 PM   #20 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2005
Location: Roseville, Ca
Model: 9000
Carrier: ATT
Posts: 247
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

poty,

Are you on the AT&T side still? If you are using a BWC, you are in the same boat as myself. You WILL NOT be able to connect. I get the same error "BAD DNS ADDRESS" and when I talked to AT&T about it, they told me because I am not on any type of Enterprise Server I will not be able to use this feature. I was quite frustrated about it but I got over it. I need this feature for my business but I am just dealing without it.
__________________
Chris Luce
PIN: 20D5D63B
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.