BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-19-2007, 08:37 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8830
Carrier: Bell Canada
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BBweather - Malformed address returning null connection

Please Login to Remove!

Hi everyone,

I am having a bit of a problem with BBWeather. I installed this program last Friday on my new 8830. My current carrier is bell canada. Now as most of you know the 8830 has issues installing the program and it locks up. I got past this problem, and got BBweather working perfectly.

Yesterday, my friend couldnt get it working, so i tried a few scenarios on my own BB to help him. Now today, i am getting this Malformed address, returning null connection. I cant figure it out, it worked Perfectly yesterday and i returned all settings to normal.

I am on a Bes server, but also use the BIS for alternate email. I am wondering if i somehow changed a setting yesterday and now need new service books from the Bes. Does this make sense?

All i tried doing yesterday was changing the TCP settings to internet.com i then reverted back to normal (blank) but now i am recieving this error. I tried pulling the battery, and also uninstalling and reinstalling the bbweather app.. still getting the same issue. Anyone have any ideas?
Offline  
Old 07-19-2007, 08:39 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

If you are on BES, make sure you have MDS enabled, on the BBWeather options.
Offline  
Old 07-19-2007, 08:44 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8830
Carrier: Bell Canada
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If i have the box "disable mds proxy" checked i get the malformed address error.

If i Uncheck the box i get different error about a firewall and me not having permission.

(I had it working last week with the Box checked, so i dont see why i should change it)
Offline  
Old 07-19-2007, 08:59 AM   #4 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

ok, your choice, you asked. You said you were on BES.

I would uncheck that and make sure you have your TCP settings saved.
Offline  
Old 07-19-2007, 09:08 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8830
Carrier: Bell Canada
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Like i said.. if i uncheck that box i get an error saying that hte firewall is blocking the connection.... TCP is/was always blank i think right?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.