BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-20-2005, 03:58 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7520
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default help with internet browser

Please Login to Remove!

i have the internet browser on my 7520 and everytime i click on a link for instance espn.com and try to click on a topic or story i get nothing. i hit get link and error message 406 comes up saying the page u are trying to load is not supported by the browser. please try loading a different page problem is it happens to all the links i try to go to. what am i doing wrong and are my settings right someone please help me!!!!!
Offline  
Old 05-20-2005, 06:37 AM   #2 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

what browser are you using what OS?
Offline  
Old 05-20-2005, 07:22 AM   #3 (permalink)
BBF Veteran
 
coreyg510's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lost in Translation
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 3,190
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What are your browser settings
__________________
He's Back....and better than ever!
Offline  
Old 05-21-2005, 12:09 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7520
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

im not sure u know im a newbie i dont even know how to check my settings so i may need some guidance and more help.
Offline  
Old 05-21-2005, 12:10 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7520
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Dawg
what browser are you using what OS?
i dont know can u help me.
Offline  
Old 05-21-2005, 12:10 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7520
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by coreyg510
What are your browser settings
how do i check im a newbie so this blackberry has me at a loss can u help.
Offline  
Old 05-21-2005, 12:12 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7520
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by coreyg510
What are your browser settings
how do i check my settings im not sure
Offline  
Old 05-21-2005, 12:12 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7520
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by coreyg510
What are your browser settings
im not sure how do i locate the settings can u take me step by step once u get a chance.
Offline  
Old 05-21-2005, 12:40 AM   #9 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
jscully's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Toronto, Ontario
Model: 9530
OS: 5.0.0.419
PIN: 3066853A
Carrier: Bell Mobility
Posts: 329
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Operating system: from main screen hit "options", then "about"...it will say v4.0.0.204 (Platform 2.0.0.28) or something along that lines.
Browser settings: open your browser, hit track wheel, hit "options", then "Browser configuration"...then post what settings are there. Follow-up by hitting back, and hit "General properties" and post what is set there.
try and keep your posts to a minimal as opposed to repeating over and over...
Offline  
Old 05-21-2005, 09:05 AM   #10 (permalink)
No longer Registered.
 
Dawg's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
Model: 8330
OS: 4.5.0.138
PIN: 31a6c9c9
Carrier: Verizon BIS
Posts: 13,962
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks scully,
darius dont be so impatient asking the questions over and over we dont live on the forums especially at midnight. The os you are looking for is 4.0.249
Offline  
Old 05-21-2005, 08:29 PM   #11 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7520
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

sorry guys i didnt mean to i was learning how to post thats why it was the same thing over and over remember im a newbie still learing. dont be so hard on me. anyway i dot have 4.0.0.249 and im still having the same problem the message keeps saying your browser does not support the link or page. im still lost i even called nextel today and they didnt get it to work any suggestions?
Offline  
Old 05-21-2005, 08:42 PM   #12 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Model: 7520
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

v4.0.0.249 (platform 1.4.0.40) browser conf home page www.nextel.com/rimbrowser
content mode: wml&html
show images: on WML & HTML PAGES
show image placeholders: yes
smulation mode: blackberry
support html tables: unchecked
use forground and background colors: checked
use background images: checked
support embedded media (flash, svg): unchecked
support javascript: unchecked
support style sheets: unchecked

GENERAL PROPERTIES
prompt before: closing browser on escape: unchecked, closing modified pages: checked, running wml scripts: unchecked
default font family: bb millbank
defaul font size: 8
repeat animations:100 times
I DIDNT MEAN TO KEEP POSTING REMEMBER IM A NEWBIE I WAS LEARING HOW AND IN THE PROCESS I GUESS I WAS DOING IT WRONG DONT BE SO HARD ON ME GUYS. ANYWAY THANKS FOR ALL THE RESPONSES TO HELP FIX THE PROBLEM ONCE AGAIN THANKS!!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.