BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-03-2004, 03:50 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 64
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Anyone successfully running Berry411 on a new 7100t?

Please Login to Remove!

I loaded the program via the application loader.
However, upon activating the program on the BB, I get the message "Module attempts to access a secure API".

Anyone have any ideas?
Offline  
Old 10-03-2004, 09:17 AM   #2 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Join Date: Aug 2004
Model: N/A
Carrier: N/A
Posts: 3,309
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Anyone know if Berry411 will look up CDN content or just US? Just loaded it up myself and the intial searches I've done yeild only US results?
Offline  
Old 10-03-2004, 10:38 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just installed the 411 App OTA via this link: http://philbo.dyndns.org/berry411.jad

It downloads and installs (without BES) to the 7100, but I am getting the same error -- "Error Starting berry411: Module 'berry411' attempts to access a secure API'
Offline  
Old 10-04-2004, 03:28 AM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2004
Location: Seattle
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default CDN content

Berry 411 does support canadian white and yellow pages, though not quite as richly as US content. Go to edit addresses and specifyyour address including city and two letter province abbreviation.
__________________
Homepage: http://www.thebogles.com
Offline  
Old 10-05-2004, 09:38 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Sep 2004
Model: 9000
Carrier: T-Mobile
Posts: 39
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am using Berry411 without any problems on my 7100t.

-GPS
__________________
CFO
Blackberry BOLD
Offline  
Old 10-06-2004, 11:43 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 64
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Deleted it off the BB, downloaded the program again and installed it via the desktop app loader, and now it works fine on my 7100. Not sure what caused the earlier problems.

Great program, thanks Phil.
Offline  
Old 10-06-2004, 07:25 PM   #7 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Join Date: Aug 2004
Model: N/A
Carrier: N/A
Posts: 3,309
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: CDN content

Quote:
Originally Posted by philbo
Berry 411 does support canadian white and yellow pages, though not quite as richly as US content. Go to edit addresses and specifyyour address including city and two letter province abbreviation.
Thanks! I'll give that a try.
Offline  
Old 01-08-2005, 07:53 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
dsconnell's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Oregon
Model: Iphon
Carrier: ATT
Posts: 52
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

:D Just downloaded and installed. Works GREAT!
Offline  
Old 01-10-2005, 09:31 PM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
jtgwinatl's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: USA
Model: PEARL
PIN: none
Carrier: CINGULAR
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm running the latest version workin like a charm
Offline  
Old 01-13-2005, 01:32 AM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 73
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm also running Berry411 and works fine.
Offline  
Old 01-23-2005, 02:19 PM   #11 (permalink)
kws
New Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kitchener - Waterloo, Ontario.
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am running it on my 7750 and it works great for canadian content so far....much better then calling an operator.
__________________
Lovin the Crackberry
Offline  
Old 01-27-2005, 11:10 PM   #12 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Berry411 doesn't work on my BB7100t...

I am new to BB. And I work from a Mac Powerbook. So I loaded 411 OTA ( http://www.thebogles.com/berry411.jad) and I get this error message.

Error starting berry411: Module 'net_rim_bb_attachment" not found.

Can someone interpret for me?

Thanks,
Marshall
[email address]
Offline  
Old 01-30-2005, 11:11 AM   #13 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Location: Texas
Model: 7100T
Posts: 64
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Re: Berry411 doesn't work on my BB7100t...

Quote:
Originally Posted by townster
I am new to BB. And I work from a Mac Powerbook. So I loaded 411 OTA ( http://www.thebogles.com/berry411.jad) and I get this error message.

Error starting berry411: Module 'net_rim_bb_attachment" not found.

Can someone interpret for me?

Thanks,
Marshall
[email address]
I am a using 7100T on Tmobile via OTA, no problems. Try restarting the device, delete it from Applications and install it again. Are you using runnning the latest software version on you BB? mine is ver 3.8.0.128.

Michael
Offline  
Old 01-30-2005, 02:20 PM   #14 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 22
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks, Michael.

I have done a reinstall and a reset without success. Apparently though I am missing an essential module that should have been on my phone (included with the OS). So, I am in the process of gaining access to a PC in order to do a re-install.

We'll see.

Marshall
Offline  
Old 01-30-2005, 11:31 PM   #15 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Location: Texas
Model: 7100T
Posts: 64
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You are welcome, good luck with the install just make sure you get the latest ver, I m running 128 on 7100T

Posted wirelessly from a BlackBerry using wap.BlackBerryClub.com
Offline  
Old 01-30-2005, 11:31 PM   #16 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Location: Texas
Model: 7100T
Posts: 64
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You are welcome, good luck with the install just make sure you get the latest ver, I m running 128 on 7100T

Posted wirelessly from a BlackBerry using wap.BlackBerryClub.com
Offline  
Old 03-09-2005, 12:19 PM   #17 (permalink)
New Member
 
Vega's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Tampa, FL
Model: 8320
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BB411 Working on 7100

A few interesting return responses, but other than that, looks good so far. Kinda handy actually.
__________________
-=-\/ega-=-

A)bort, R)etry, I)nfluence with large hammer
Offline  
Old 04-07-2005, 12:11 AM   #18 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

working good here
Offline  
Old 04-07-2005, 08:47 AM   #19 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
TRaymond's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 44
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

no problems here
Offline  
Old 04-07-2005, 02:10 PM   #20 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Model: 8700g
Carrier: T-Mobile
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Been running it for a couple of weeks. No problems, works great!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.