PDA

View Full Version : Need Help "Error 507"


wordwide
11-10-2007, 11:32 PM
Is there anything I can possibly do to save my 8700? I entered the password incorrectly and my phone locked on me before i could back it up. I just uninstalled the Desktop Manager because it was to blame. It asked for the password and I entered the phone password but it would not accept it and locked up. Please someone Help Me, I feel lost without my BlackBerry!!!!!

Rob
:bb:

NJBlackBerry
11-10-2007, 11:36 PM
Welcome to BB Forums.

You have successfully wiped out the BlackBerry.
Follow the instructions here - How do I upgrade the OS on my BlackBerry? - BlackBerryFAQ (http://blackberryfaq.com/index.php/How_do_I_upgrade_the_OS_on_my_BlackBerry%3F) to reload the Handheld Operating System.

JSanders
11-10-2007, 11:39 PM
Welcome to the BBForums.

Normally "error 507" does not come from an incorrect password entry, and I don't under stand how Desktop Manager is to blame for entering a PW incorrectly. The BB will accept a correct password.

When you enter a PW incorrectly 10x, it will wipe the device of all the personal information.

If you are content with losing all your data:
How do I wipe the BlackBerry using Jl Cmder? - BlackBerryFAQ (http://blackberryfaq.com/index.php/How_do_I_wipe_the_BlackBerry_using_Jl_Cmder%3F)
Good luck.

wordwide
11-10-2007, 11:58 PM
For some reason when I go to T-Mobiles software downloads the link isn't working? Is there somewhere else I can download updated software for my BB?

NJBlackBerry
11-11-2007, 12:03 AM
Http://www.t-mobile.com/bbupgrade

Download works fine.

wordwide
11-11-2007, 12:07 AM
No when I follow the link and select Handheld Software download (v 4.2.1.107) , it takes me to purchasing a new phone. The link is bad or corrupt. Doesn't work, I promise tried it several times to no avail....

JSanders
11-11-2007, 12:12 AM
this link works, follow the instructions exactly as posted.
http://www.blackberryforums.com/general-8700-series-discussion/101037-latest-os-8700-4-2-1-180-4-2-1-108-tmobile-europe.html

NJBlackBerry
11-11-2007, 12:20 AM
No when I follow the link and select Handheld Software download (v 4.2.1.107) , it takes me to purchasing a new phone. The link is bad or corrupt. Doesn't work, I promise tried it several times to no avail....

I just downloaded it fine.

JSanders
11-11-2007, 12:25 AM
Your link works fine for me too, at least he has two options now. I think he just saw the BB pictures on the link and thought it was the purchase page.

wordwide
11-11-2007, 04:59 PM
It took me forever last night but by 2 o'clock in the morning my 8700 was back in service. I would really like to thank you guys for your immediate assistance to my problem.

Rob
Killeen, Texas

JSanders
11-11-2007, 05:16 PM
You are welcome... good luck.