PDA

View Full Version : BIS trouble


Greg@Oakes
12-16-2007, 06:39 PM
I just received a blackberry 7290 and i am trying to set up BIS with my device. I changed my plan with cingular to include a smart phone data plan however everytime i go to set up an email address to start using my web browser i get this message

http://img179.imageshack.us/img179/8639/screenshotga1.th.png (http://img179.imageshack.us/my.php?image=screenshotga1.png)

can anyone help me to fix this problem....

penguin3107
12-16-2007, 06:43 PM
Wirelessly posted (Breaking Ball: BlackBerry8320/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

I can't see the image you posted.

What is a smart phone data plan? Doesn't sound right to me.

You need a specific BLACKBERRY data plan to use BIS.

I'd call your carrier and make sure you have a blackberry data plan.

Greg@Oakes
12-16-2007, 06:44 PM
the message says the system encountered an error

i will check with cingular to see if my plan is blackberry specific