PDA

View Full Version : Will 8700c unlocked work on sprint?


rstellers
01-28-2008, 12:22 PM
Hello,

I have an 8700c that was previously used on the ATT network. If I have this unlocked, can it be used on the Sprint network for both voice and data. Any help is appreciated.

R

Sith_Apprentice
01-28-2008, 12:23 PM
No it cannot. ATT/Tmo use a GSM network while Sprint/Verizon use CDMA (for the most part, Sprint also has the iDEN for Nextel). These are completely different frequencies and require different hardware.

JSanders
01-28-2008, 12:23 PM
Nope, wrong network.

Sprint - CDMA

AT&T - GSM

Dubdub
01-28-2008, 02:11 PM
Didn't we answer this for you a week or so ago? I know I have seen the exact same question before.

rstellers
01-28-2008, 02:14 PM
Not me. Must have been someone else.