PDA

View Full Version : factory Reset 8707g


Homer3g
03-16-2008, 09:26 PM
Hi.. does anyone know how to do a factory reset on a 8707g ? I did a data wipe but i need to start from scratch

many thanks

JSanders
03-16-2008, 10:00 PM
There is not a "factory" reset. You can do the Options > Security > Wipe which removes all personal data from applications, but not applications you might have loaded. You can use Jl_cmder to wipe clean, and load an OS, if you want. That will remove ALL.

Homer3g
03-16-2008, 10:19 PM
thanks i will try that :)