PDA

View Full Version : TMO: BB Plan: Enterprise needed?


Faustous
04-25-2008, 11:03 AM
Hey all!

I currently have the BlackBerry Unlimited w/Enterprise Email Add-on on T-mobile. I had thought that I was going to be added to my corporate BES... but they are limited on licenses and said "No".

So, I ran through the Internet Email Setup and set my work email to access though Outlook Web Access.

I also have my gmail and Mac accounts setup.

My question is: Do I need the Enterprise email addon when I am accessing through OWA?

Would love to be able to save $10 a month :)

Thanks!

Sith_Apprentice
04-25-2008, 11:04 AM
no without linking to the BES you do not need this plan. welcome to the forums.

penguin3107
04-25-2008, 11:04 AM
You don't need the Enterprise plan if you're not connecting to a BES.

Faustous
04-25-2008, 11:05 AM
Thanks Sith_Apprentice... and bonus points for the Internets fastest response!!

Been a lurker for a long time, but only recently switched from an iPhone to the Curve... I LOVE it.

Dinan3
04-25-2008, 11:17 AM
Thanks Sith_Apprentice... and bonus points for the Internets fastest response!!

Been a lurker for a long time, but only recently switched from an iPhone to the Curve... I LOVE it.

wise decision my friend ;-)
-welcome