PDA

View Full Version : Sprint to Verizon?


celluser36
02-05-2009, 08:55 PM
Hello, I'm new here. How is everyone? Can anyone tell me if it is possible to use the 8330 curve from sprint with a verizon account?

jsconyers
02-05-2009, 08:59 PM
Welcome to the forums. No you cannot. you can only use a Verizon device on the Verizon network.

celluser36
02-05-2009, 09:03 PM
Thank you for your prompt response. This is definitely better than Customer Service.

rambo47
02-05-2009, 09:52 PM
The technology is compatible, but neither carrier will activate a mobile on their network that they did not themselves sell.

stinger161
02-06-2009, 04:36 PM
You're just better off switching from them to Verizon. What I did and I couldn't have felt like a better person after!

dc/dc
02-06-2009, 06:05 PM
You're just better off switching from them to Verizon. What I did and I couldn't have felt like a better person after!

While probably a good idea, this has nothing to do with the original question.

SteveO86
02-06-2009, 07:07 PM
I think VZW and Sprint run off different Frequencies.. I know I Alltel and VZW do, but I'm not sure on VZW/Sprint but I would assume so.