PDA

View Full Version : Bad Gateway


kostaben
04-10-2009, 03:48 AM
Hi all,

I get an http 502 error: Bad gateway almost at every page im trying to conect with. Is there something i can do in my phone configuration or i should contact the provider.

Thank you

kostaben
04-10-2009, 09:26 AM
is the question that difficult, or really obvious?

rambo47
04-10-2009, 10:31 AM
Make sure in Options > Advanced Options > TCP you have the correct info for Vodafone.

Carrier specific APN/TCP settings - BlackBerryFAQ (http://www.blackberryfaq.com/index.php/Carrier_specific_APN/TCP_settings)
If that's correct, call Vodafone and confirm they have your service properly provisioned.

You do have a genuine Blackberry data plan, right?

Chinatown
04-15-2009, 02:32 AM
I also have similar problem.

I can browse the web and open normal webpages with my BB, for example I can open logicmail.org/ota
but when I click on the download link of the program (LogicMail.jad), I get an http error 500 message on my BB. (Strangely, it worked before I wiped my OS and reinstalled the OS again; now it doesn't work anymore and I don't know where to set anything).
When I browse the link mentioned above on a regular PC and click the link, the download works fine.

Another issue: I try to open a https site and get the error 502 bad gateway.

But web browsing works for some/most other website, and I checked applications securities (allowing all) and also checked that the firewall on BB is disabled.

(I don't have a data plan, I use China Mobile.)

Chinatown
04-15-2009, 04:39 AM
> (I don't have a data plan, I use China Mobile.)

Not sure what's exactly meant by data plan, so I clarify what I have:

I have a prepaid card of China Mobile (M-Zone) with GPRS internet access capability; also on my blackberry I see the little Edge icon on the right upper hand corner.

I can browse the web without a problem for most sites, but still have the problems as mentioned above with downloads (jad-file) and https sites.