PDA

View Full Version : Desk Top manager password?


johnohio
04-14-2009, 11:23 AM
Hi everyone.
I went to load a program via my desk top for the first time and its asking me for a password and i think a pin. Now i know my pin but i never set a pw. Thanks for any help.

MidnightDraven
04-14-2009, 01:08 PM
then just leave it blank and click ok.
if this doesnt work, then you must have set up a password on the BB

ohad_129
04-14-2009, 01:24 PM
Wirelessly posted

Just write it down from 1 to 10

E-Phone
04-16-2009, 12:11 AM
Why not 11 to 20? or 8900 to 8910?

ohad_129
04-16-2009, 12:32 AM
cause you need 10 digits and its the defaule choice if you didnt change it