PDA

View Full Version : how to use tethered modem


Abu Abdullah
04-19-2009, 11:50 AM
Hi Guys
I want to know about tethered modem feature. Is it working like normal? As normal I can connect internet using my any BB as a modem (my service provider give me the access and instructions). I tried it from my old 7290 but the speed was not good.
I want to know if tethered modem work same or need a saparate setup etc???

dc/dc
04-19-2009, 12:29 PM
Hi Guys
I want to know about tethered modem feature. Is it working like normal? As normal I can connect internet using my any BB as a modem (my service provider give me the access and instructions). I tried it from my old 7290 but the speed was not good.
I want to know if tethered modem work same or need a saparate setup etc???

It will work the same, but it will still be slow unless you have EDGE service, which I doubt you do in Pakistan.

sandsjh
04-19-2009, 01:36 PM
The 7290 does not support edge.
BlackBerry 7290 - Full phone specifications (http://www.gsmarena.com/blackberry_7290-1348.php)

dc/dc
04-19-2009, 02:06 PM
The 7290 does not support edge.
BlackBerry 7290 - Full phone specifications (http://www.gsmarena.com/blackberry_7290-1348.php)

We're not talking about the 7290, we're talking about the 8800, which does support EDGE, however, the OP's carrier probably does not support EDGE.

Abu Abdullah
04-19-2009, 08:42 PM
Thanx again Suenos
all the mobile carriers in Pakistan support the EDGE man. Today I will try it.

dc/dc
04-20-2009, 06:34 AM
Thanx again Suenos
all the mobile carriers in Pakistan support the EDGE man. Today I will try it.

Well then that is good!