PDA

View Full Version : My 7100i won't ring only vibrate


TomDag16
11-11-2005, 09:44 AM
i turn on ringtone and vibrate but the phone only vibrates

also when i go to the ringtones and click play i hear nothing

help please

europamo
11-11-2005, 10:50 AM
you can set for a tone on ring, but the sound can be muted, check that.

TomDag16
11-11-2005, 11:07 AM
i went into profile and set it all up vibrate and tone and its on loud but all what happens is vibrate

and even when i go to listen to my tones and ringers i have no sound

europamo
11-11-2005, 11:22 AM
Its set on Normal profile correct? Just checking

DC Wuff
11-11-2005, 11:32 AM
On Vibrate + Tone, it vibrates two or three times, then rings.

speedsk8berry
11-11-2005, 06:20 PM
Pull the battery and reset the unit i will bet the ringtones will work agian i have to do every now and then

mrslate
11-14-2005, 09:43 AM
I had this problem, too. Do what speedsk8 says. I pulled the battery and it fixed itself.

Also, if you have a problem getting the unit to charge, pull the battery and it will reset itself. Had this problem, too. Weird stuff for a brand new phone!

fliedlice
11-14-2005, 11:19 AM
On Vibrate + Tone, it vibrates two or three times, then rings.

What he said