PDA

View Full Version : 7100T can't get a signal


flalaw
11-11-2005, 10:54 AM
Woke up the other morning and found that my 7100T could not get a signal of any kind. Brought it with me around town, no dice.

So it's the 7100T, not the network. Any thoughts on what to reset/check before having to send it back?

NJBlackBerry
11-11-2005, 11:01 AM
Open the back and pop out the battery. See if that helps.

sinanju
11-11-2005, 12:26 PM
Or just turn off the radio and turn it back on again.

Brad Groux
11-11-2005, 06:19 PM
I have this problem from time to time with my 7105t and turning it off and on seems to fix it.

kd78
11-12-2005, 05:45 PM
I had this problem with my 2nd or 3rd 7100t replacement and I ended up having to send it back for a new one. In my case, I tried battery pull, radio on/off, even a javaloader wipe of the handheld and reinstallation of OS. I kept getting a blinking little up arrow (not the big up arrow indicating upload). Not sure if this is what is happening with you?

ptzchris
11-12-2005, 06:03 PM
happened to me the other day could get anything and drove aorund for a couple of miles and i pulled battery and put it back in and it fixed the problem or try turning the radio off then on like sinanju said